Studiejob som IT Supporter


Vi mangler en studerende, der brænder for IT og for at hjælpe, når IT-systemerne slår knuder for vores medarbejdere. Lyder det som noget for dig?

Som IT Supporter hos Lyngby-Taarbæk Forsyning vil du være en central del af vores IT-support, hvor du vil yde teknisk support og hjælpe medarbejderne med diverse IT-relaterede udfordringer. Det kan fx være problemer med login, VPN-forbindelser, anvendelse af forskellige programmer, oprettelse og nedlæggelse af brugerprofiler samt administration af rettigheder.

Derudover vil du skulle stå for klargøring, administration og udlevering af IT-udstyr, herunder pc'er og telefoner, samt opsætning af arbejdspladser. Dine opgaver omfatter også indkøb, registrering og administration af IT-udstyr, samt håndtering af praktiske opgaver relateret til IoT og telefoni.

Har du interesse i og mod på at dykke ned i mere tekniske områder som f.eks. infrastruktur, så er det en mulighed, vi meget gerne giver dig.

IT-afdelingen arbejder tæt sammen med kolleger og strategiske samarbejdspartnere for at levere vigtige IT-opgaver til resten af organisationen. Vi arbejder på hele tiden at udvikle os, og vi stræber efter at blive en professionel intern leverandør af IT-services af højeste kvalitet. I din rolle som IT-supporter vil du skulle bidrage til processen.

Vi værdsætter et åbent og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og kort til beslutningerne. Dette giver dig som IT-supporter en unik mulighed for at bidrage til Lyngby-Taarbæk Forsynings succes.

Dine opgaver

Du skal håndtere IT-relaterede henvendelser fra kolleger, og sikre effektiv drift og vedligeholdelse af IT-systemer og -udstyr – ofte i tæt samarbejde med vores eksterne IT-leverandører.

Derudover vil du bidrage til løbende at forbedre vores IT-processer, varetage installation og opdatering af software og hardware, samt dokumentere og rapportere om IT-relaterede opgaver.

Vi tilbyder med andre ord et varieret studiejob med mange forskelligartede opgaver inden for IT-support og med rig mulighed for at lære en masse.

Om dig

Ud over en generel interesse for IT er det en fordel, hvis du har viden om eller kendskab til:

  • AD, VPN, Microsoft Intune og andre systemer, som anvendes i forbindelse med distribuerede enheder
  • Installation og opsætning af pc’er og telefoner
  • IT-infrastruktur, herunder netværk og servere
  • Microsoft Office Pakken og Outlook
  • Applikationsdrift og vedligehold

Derudover ønsker vi, at du:

  • Er serviceorienteret, imødekommende og tålmodig
  • Har gode sociale kompetencer
  • Bidrager til den gode stemning på kontoret

Vi tilbyder

En spændende arbejdsplads på et område med stor bevågenhed og i løbende udvikling. Vi har praktikanter og studentermedhjælpere på tværs af virksomheden, som har en god vidensdeling og et godt samarbejde.

Du får både adgang til den administrative og den praktiske verden, da du indimellem skal besøge vores renseanlæg Mølleåværket og vores vandværk, som ligger på DTU.

Vi håber, at du har mulighed for at arbejde hos os 3 dage om ugen med en samlet ugentlig arbejdstid på omkring 15-20 timer. Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og dine eksaminer.

Ansøgning og mere information

Vi følger DI’s overenskomster og har virksomhedsoverenskomst for akademikere. Du ansættes i henhold til relevant overenskomst for stillingen, din baggrund og relevante kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Jacob Behrend på tlf. 41 77 97 47.

Du søger jobbet ved at klikke på ”Ansøg”. Send din ansøgning og CV senest søndag den 25. februar 2024.

Gem job

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S
Publiceret: 23. januar 2024

Arbejdssted

Kongens Lyngby