IT-in­fra­struk­tu­ransvar­lig til styring og do­ku­men­ta­tion af Lyngby-Taarbæk For­sy­nings IT-landskab


Brænder du for styring og udvikling af IT-infrastruktur og for at skabe konkrete IT-løsninger, som gavner natur og miljø, så er stillingen som IT-infrastrukturansvarlig måske noget for dig.

Vi søger en kollega med erfaring inden for området, måske høstet i en større organisation, som ønsker, at arbejde i en mindre organisation, hvor afstanden til forretningen er kort og beslutningskraften stor.

De overordnede mål i rollen som IT-infrastrukturansvarlig er, at:

  • Opbygge, forstå og fastholde et overblik over infrastrukturen i vores IT-landskab
  • Sætte retningen for udviklingen af IT-landskabet fremadrettet sammen med vores driftsleverandør og IT-chef
  • Medvirke og koordinere ved udviklingsinitiativer og problemløsning

Ud over din viden om IT-infrastruktur, så dækker din erfaring en vifte af IT-færdigheder, som gør dig i stand til at indgå i en bredere dialog og sparring med IT-chefen om strategi og prioritering på IT-området. Vi står ved begyndelsen af en digitaliseringsrejse, og derfor ser vi gerne, at du har erfaring med digitalisering og kan bidrage med nye måder at forbedre og effektivisere vores processer og services på.

IT-afdelingen har et tæt samarbejde med strategiske samarbejdspartnere for at levere vitale IT-løsninger til resten af organisationen. Afdelingen befinder sig i en spændende udviklingsfase, hvor vi fokuser på at etablere os som en professionel intern leverandør af IT-services af højeste kvalitet. I rollen som IT-infrastruktur ansvarlig, vil du arbejde tæt sammen med IT-chefen og have en nøglerolle i den vigtige proces.

Vi værdsætter et arbejdsmiljø med højt til loftet og kort til beslutningerne, hvor værdier som fleksibilitet og åbenhed er grundlæggende.

Dine opgaver

Som IT-infrastrukturansvarlig vil du have ansvaret for en række centrale opgaver, der sikrer den bedst mulige drift, vedligeholdelse og videreudvikling af vores infrastruktur.

Vi har outsourcet drift af servere og netværk til en ekstern samarbejdspartner, og det bliver din opgave løbende at have dialog med vores leverandør om drift og udvikling af vores infrastruktur.

I dagligdagen skal du have dialog med de områder af organisationen, som driver vores OT (Operationel Teknologi) miljø og sikre, at forbindelsen og samspillet imellem IT og OT fungerer optimalt.

Det bliver dit ansvar at vurdere og planlægge udviklings- og vedligeholdelsesinitiativer og koordinere konkrete implementeringer med vores driftsleverandør.

Lyngby-Taarbæk Forsyning driver kritisk infrastruktur, og vi er derfor underlagt NIS2-direktivet. I samarbejde med vores eksterne rådgivere på sikkerhedsområdet, bliver det dit ansvar at bidrage til, at vores infrastruktur lever op til de krav, der stilles i NIS2-direktivet.

Som IT-infrastrukturansvarlig vil du få ansvaret for dokumentation af infrastrukturen. I praksis bliver det meste dokumentation udarbejdet af vores driftsleverandør, men du vil få det overordnede ansvar for at sikre, at dokumentationen bliver opdateret korrekt.

Dine opgaver vil derfor spænde fra beslutninger om installation af hardware og software, over dokumentation, kompleks fejlfinding og løsning af diverse praktiske IT-problemer til forbedring og optimering af vores IT-infrastruktur sammen med ledelsen.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse eller erfaring inden for IT, særligt i forhold til infrastruktur, og at du løbende har omsat din viden til stærke, tekniske erfaringer og færdigheder inden for infrastrukturdrift.

Du er nysgerrig og interesseret i at videreudvikle dine tekniske kompetencer i en verden, hvor teknologien konstant er i forandring.

Derudover er det vigtigt for os, at du er god til at kommunikere og samarbejde med brugere, kollegaer, leverandører og interessenter.

Vi tilbyder

Du kommer til at være en del af en arbejdsplads, hvor der er fokus på videndeling, faglig sparring og et tæt samarbejde med passionerede kollegaer på tværs af afdelinger. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er respektfuld og uhøjtidelig, og hvor der er plads til nye ideer og tanker.

Vi tilbyder også:

  • En spændende arbejdsplads i konstant udvikling, hvor der er vilje til at udføre opgaverne smart og effektivt
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt efteruddannelse
  • Dygtige kolleger som brænder for at gøre en forskel
  • En varieret og fleksibel hverdag
  • Personalegoder som frugt, frokost- og sundhedsordning
  • En aktiv personaleforening

Ansøgning og mere information

Ansættelsen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Vi følger DI’s overenskomster og har virksomhedsoverenskomst for akademikere. Du ansættes i henhold til relevant overenskomst for stillingen, din baggrund og relevante kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Jacob Behrend på tlf. 41 77 97 47.

Du søger jobbet ved at klikke på ”Ansøg”. Send din ansøgning og CV senest den 25. februar 2024.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S
Publiceret: 23. januar 2024

Arbejdssted

Kongens Lyngby