Ser­vi­ceNow Au­to­ma­tion Architect


Er du ServiceNow professionel, med en stor indsigt og forståelse for udvikling af sammenhængende løsninger i ServiceNow og har du interesse i at blive en del af et ambitiøst team, i en virksomhed hvor ServiceNow er et strategisk vigtigt og prioriteret værktøj? Så er det dig vi mangler!

Vi har store mål I TDC Erhverv, hvor vi blandt andet er i gang med den største forretnings og IT-transformation i vores historie! Vi søger dygtige mennesker som dig, som har motivation til at udvikle dig selv og være med til at gøre en forskel i vores virksomhed.

Vi har brug for folk, der er ambitiøse, dygtige, nysgerrige og klar til at tage ansvar. Som automation architect og en del af Digital Journey i TDC Erhverv, vil du få mulighed for at blive udførende og med-ansvarlig ServiceNow-udvikler og arkitekt, som via forretningskrav, designer, udvikler, tester, implementerer og forankrer ServiceNow løsninger på tværs af organisationen. Du vil være med til at skabe værdi for vores kunder og brugere, og blive en vigtig del af vores strategiske investering i ServiceNow, som vi har arbejdet målrettet med siden 2017.

Vi tror på, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi vil gøre alt for at give dig de bedste muligheder for at lære og udvikle dig. Du vil få adgang til de nyeste teknologier, og du vil arbejde sammen med nogle af de dygtigste mennesker i branchen, der deler en fælles entusiasme for innovation, ServiceNow og transformation.

Så hvis du vil være en del af noget stort og være med til at skabe en bedre fremtid for forretningens digitale løsninger i ServiceNow, så er dette din mulighed.

Hos TDC Erhverv Digital Journey, bliver du en del af et ambitiøst og dygtigt team, der arbejder målrettet med ServiceNow i tæt forbindelse med forretningen, og som har stor tillid til hinanden.

Vi sætter barren højt, både for det faglige og det sociale – som er en hjørnesten i vores afdeling. Vi prioriterer sociale aktiviteter og det at møde fysisk på kontoret, på samme måde som vi prioriterer muligheden for hjemmearbejde og fleksibilitet i hverdagen.

Vi er i skrivende stund 9 teammedlemmer inklusiv 2 studentermedhjælpere, med forskellige baggrunde, erfaringer og færdigheder. Vores forskellighed viser sig i gode, grundige og dybdegående faglige diskussioner, der udmønter sig i innovative, professionelle digitale løsninger på forretningskravene fra forretningen. Vi arbejder agilt, og vi er ansvarlig for og udvikler store IT- og forretningsprojekter på tværs af organisationen.

Jobbet som automation architect hos TDC Erhverv indebærer en række vigtige opgaver og ansvarsområder og kræver:

 • Indsigt og forståelse for design og udvikling af løsninger i ServiceNow samt erfaring med integrationer til og fra ServiceNow.
 • Du skal kunne, og have interesse i, at analysere, forstå behov og rådgive på alle niveauer af forretningen; alt fra tekniker til sælger til lederniveau. Desuden skal du have interesse i at udfordre disse interessenter konstruktivt med afsæt i din viden og erfaring, når du mener at det giver mening.
 • Selvom du har erfaring med design og udvikling af ServiceNow løsninger, skal du også kunne påtage dig en agnostisk tilgang til valg af system – hvis en løsning ikke giver mening at have i ServiceNow, skal du kunne rådgive derom.
 • Du skal have interesse i at holde dig ajour på platformen ServiceNow i bred forstand, så du er med til at sikre at vi arbejder med de nyeste teknologier og efter de nyeste standarder.
 • Du er struktureret og du advokerer for at den tekniske udvikling bliver udført efter best practice, så løsningerne bliver robuste og effektive.
 • Du skal have opnået erkendelsen om, at tekniske løsninger går hånd i hånd med processer og arbejdsgange – løsningen findes ikke udelukkende i en teknisk løsning, og derfor skal du være proces bevidst og kunne rådgive og definere forbedringer ud fra et procesfokus.

Vi leder efter dig som trives med udviklingsopgaver af forskellig karakter, har god forretningsforståelse og kan identificere og designe den rigtige løsning baseret på den konkrete problemstilling og behov. Du trives i et ambitiøst udviklings miljø, og har stor erfaring med digitale transformationer og ServiceNow som helhed.

Det forventes at du:

 • Har dybdegående platforms- og modul kendskab, så du kan rådgive om sammenhængende løsninger der sikrer en rød digital tråd i hele værdikæden, da vores anvendelse af ServiceNow stikker dyb.
 • Har dybdegående forståelse og erfaring med service management koncepter og funktionalitet, samt ITIL
 • Er nysgerrighed og har interesse i at kaste dig ud på dybt vand, når du ikke nødvendigvis forstår alle de komplekse processer der skal understøttes, men at du er villig til at sætte ind i de ting du ikke forstår, for at løse dem bedst muligt

Herudover søger vi i en kandidat specifikt efter:

 • At du excellerer i scripting og kodning i ServiceNow, JavaScript og HTML
 • At du har erfaring med at nedbryde forretningsbehov til user stories med både high-level arkitektur og low-level design detaljering
 • At du har en god forretningsfortåelse, er analytisk og struktureret omkring det
 • At du har erfaring med agile metoder og trives i at arbejde på denne måde
 • At du af natur er en teamplayer, der er klar til at slutte sig til at ambitiøst og dygtigt team
 • At du har en solid teknisk forståelse, især inden for IT-arkitektur og digitale teknologier
 • At du har evnen til at oversætte forretningsbehov til tekniske krav og omvendt
 • At du har gode samarbejdsevner, er en solid kommunikator, flydende i dansk og engelsk både mundtligt og skriftlig, og har en positiv og konstruktiv tilgang til nye problemer og opgaver
 • Relevant universitetseksamen er ikke et krav, men en fordel

Herudover vil det være en fordel hvis du:

 • Har erfaring fra en implementeringspartner, som ekstern konsulent
 • Er velbevandret i workspaces via UI builderen
 • Har erfaring eller motivation for at blive medansvarlig for de agile ceremonier

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus.

Deadline: 16. februar. Efter ansøgningsfristen, gennemgår vi alle ansøgninger. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for to uger efter fristen.

Hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen, teamet eller organisationen.

For yderligere information om stillingen, kontakt Head of Digital Journey, Lasse Stejnicher Rasmussen: lasr@tdc.dk.

Du kan også besøge vores hjemmeside for at lære mere om, hvordan det er at arbejde hos Nuuday.

Gem job

TDC Erhverv
Publiceret: 24. januar 2024

Arbejdssted

Aarhus eller København