Business Architect


Trives du i spændingsfeltet mellem forretning, IT, strategi og eksekvering, og er du en digital blæksprutte med stor forretningsforståelse, stor nysgerrighed og færdigheder for eksekvering? Så er det dig vi mangler!

Vi har store mål I TDC Erhverv, hvor vi blandt andet er i gang med den største forretnings og IT-transformation i vores historie! Vi søger dygtige mennesker som dig, som har motivation til at udvikle dig selv og være med til at gøre en forskel.

Vi har brug for folk, der er ambitiøse, dygtige, nysgerrige og klar til at tage ansvar. Som Business Arkitekt og en del af Digital Journey i TDC Erhverv, vil du få mulighed for at blive bindeled mellem forretningskrav og IT-eksekvering.

Du vil være med til at skabe værdi for vores kunder og brugere, og være med til at være ansvarlig for vores virksomhedsstrategi og transformation.

Vi tror på, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi vil gøre alt for at give dig de bedste muligheder for at lære og udvikle dig. Du vil få adgang til de nyeste teknologier, og du vil arbejde sammen med nogle af de dygtigste mennesker i branchen, der deler en fælles entusiasme for innovation og transformation.

Så hvis du vil være en del af noget stort og være med til at skabe en bedre fremtid for forretningen, så er dette din mulighed.

Hos TDC Erhverv Digital Journey, bliver du en del af et ambitiøst og dygtigt team, der arbejder tæt sammen med forretningen og har stor tillid til hinanden.

Vi sætter barren højt, både for det faglige og det sociale – som er en hjørnesten i vores afdeling. Vi prioriterer sociale aktiviteter og det at møde fysisk på kontoret, på samme måde som vi prioriterer muligheden for hjemmearbejde og fleksibilitet i hverdagen.

Vi er i skrivende stund 9 teammedlemmer inklusiv 2 studentermedhjælpere, med forskellige baggrunde, erfaringer og færdigheder. Vores forskellighed viser sig i gode, grundige og dybdegående faglige diskussioner, der udmønter sig i innovative, professionelle digitale løsninger på forretningskravene fra forretningen. Vi arbejder agilt når vi er ansvarlig for og udvikler store IT- og forretningsprojekter,

Jobbet som business architect hos TDC Erhverv indebærer en række vigtige opgaver og ansvarsområder, som inkluderer:

 • Forretningsanalyse: Du skal være i stand til at identificere og analysere forretningsbehov og krav og omsætte dem til IT-løsninger, der understøtter forretningsmålene. Dette indebærer at arbejde tæt sammen med forretningen for at forstå deres behov og at kommunikere disse behov klart og præcist til udviklerne.
 • Systemarkitektur & proces: Designe og definere systemarkitektur, tekniske løsninger og processer, der kan understøtte forretningsbehovene. Du skal være i stand til at tænke holistisk, og fra start til slut i værdikæden når du beskriver processer og løsninger. Dette indebærer en dyb forståelse som kræver stor nysgerrighed og du skal være i stand til at kunne oversætte forretningsbehov til tekniske krav.
 • Projektledelse: Sikre, at IT-projekterne følger forretningsmålene og leveres til tiden og inden for budgettet. Dette indebærer at have en god forståelse af projektledelse og at kunne samarbejde tæt med SME’er, udvilingsteams og ledelsen.
 • Change Management: Du skal være i stand til at arbejde struktureret med forandringsledelse, da det hænger tæt sammen med at lykkedes med vores digitale initiativer.
 • Stakeholder management: Du skal arbejde tæt sammen med forskellige interessenter i organisationen, Du skal have gode kommunikationsevner og evnen til at kunne opbygge og vedligeholde gode relationer.

Vi leder efter dig som trives med kompleksitet, excellerer i forretningsforståelse og kan agere bindeled mellem forretningen og IT. Du trives i et ambitiøst miljø, og har erfaring med digitale transformationer og større IT-projekter.

Herunder søger vi i en kandidat specifikt efter:

 • At du excellerer i forretningsfortåelse og analyse og er struktureret omkring det
 • At du af natur er en teamplayer i hjertet, der er klar til at slutte sig til at ambitiøst og dygtigt team
 • At du har en solid teknisk forståelse, især inden for IT-arkitektur og digitale teknologier
 • At du har evnen til at oversætte forretningsbehov til tekniske krav og omvendt
 • At du har erfaring med stakeholder management og kommunikation på tværs af forskellige niveauer i organisationen
 • At du har erfaring med business cases, projektledelse og projektplanlægning/opfølgning
 • At du er dygtig til analytisk tænkning og har gode problemløsningsevner og er effektiv til at løse problemer
 • At du har gode samarbejdsevner, er en solid kommunikator, flydende i dansk og engelsk både mundtligt og skriftlig, og har en positiv og konstruktiv tilgang til nye problemer og opgaver
 • Relevant universitetseksamen (cand.merc. eller lignende), med et godt resultat

Det er en stor fordel hvis du har:

 • Erfaring med ServiceNow og ITIL
 • Erfaring med agile metoder, som SCRUM
 • Erfaring med ERP og CRM
 • Erfaring med forandringsledelse og PROSCI/ADKAR
 • Erfaring med større digitale transformationer

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus.

Deadline: 23. februar. Efter ansøgningsfristen, gennemgår vi alle ansøgninger. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for to uger efter fristen.

Hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen, teamet eller organisationen.

For yderligere information om stillingen, kontakt Head of Digital Journey, Lasse Stejnicher Rasmussen: lasr@tdc.dk.

Du kan også besøge vores hjemmeside for at lære mere om, hvordan det er at arbejde hos Nuuday.

Ansøgningsfrist: 23. februar 2024.

Kontaktperson: Head of Digital Journey, Lasse Stejnicher Rasmussen: lasr@tdc.dk.

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus.

Gem job

TDC Erhverv
Publiceret: 24. januar 2024

Arbejdssted

København eller Aarhus