Vær med til at forme en bru­ger­ven­lig fremtid i Region Sjælland


Vil du være med til at bidrage til videreudviklingen af vores implementering af ServiceNow i regionen, og sikre en brugervenlig oplevelse for vores brugere?

Vi søger en dedikeret systemadministrator til vores ServiceNow-team i Koncern Digitalisering.

Du skal håndtere en bred vifte af opgaver, herunder kvalificering af krav og ønsker til vores platform. Din evne til at udfordre og forvalte systemet både teknisk og procesmæssigt vil derfor være afgørende. Din indsats vil fokusere på udvikling af en intuitiv serviceportal for vores brugere, både internt i KD og ude i klinikken.

Du skal aktivt medvirke til at tilpasse processer for at sikre optimal anvendelse, samt strømline og videreudvikle implementeringen af ServiceNow i regionen. Det gør du ved at deltage i projekter vedrørende konfiguration af ServiceNow, samt gennem sparring med interessenter og stakeholders.

Åben omgangstone og effektivt samarbejde

Du vil indgå i Service Management teamet, som er en del af Kvalitet & Service. Du bliver en integreret del af et mindre team, hvor du skal arbejde tæt sammen med fire erfarne System Administratorer. Vi hører til i Ringsted i hjertet af Sjælland. Fra stationen er der 7 minutter på cykel og fra motorvejen er der 2 minutter i bil.

Vi har en åben omgangstone og ærlighed er i højsædet. Vi jonglerer mellem mange forskellige opgaver, men vi gør det med et smil på læben. Vi omfavner et forvaltningsmindset og vi tør at udfordre udefrakommende krav og ønsker som et team. Ingen er ekspert i alt, så vi supplerer hinanden og samarbejder for at nå vores mål.

”I teamet siger vi tingene som det er, og der er altid plads til grin. Vi tror på, at det skal være en fornøjelse at gå på arbejde. Vi planlægger vores egen tid og har friheden til at arbejde hjemmefra, når det passer os bedst. Fleksibilitet er nøglen, og vi anerkender, at forskellige arbejdsformer gør os mere effektive” - Kommende kollega Michael Stehr

Samarbejdsorienteret og flair for ServiceNow

  • Du besidder en solid viden om ServiceNow-arkitektur og moduler
  • Du er kommunikativ stærk og samarbejdsorienteret.
  • Det er et stort plus, hvis du har uddannelse eller certificering inden for ServiceNow
  • Har du andet udviklererfaring inden for f.eks. C# eller Java-script hører vi også meget gerne fra dig.

Kort sagt, er du passioneret omkring ServiceNow, har en teknisk baggrund og har gode kommunikationsevner, der bidrager til et effektivt samarbejde, både i teamet, på tværs af organisationen og i eksterne samarbejdsrelationer, så tøv ikke med at sende os din ansøgning!

Interesseret?

Send os din ansøgning og CV senest den 28. februar 2024. 1. og 2. samtale vil blive afholdt i uge 10 og 11.Vi ønsker gerne ansættelse 1. april 2024.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern Digitalisering generelt, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Simon Krogh på telefon 5158 1099.

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet

Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering i Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Gem job

Region Sjælland

Arbejdssted

Ringsted

Vigtige datoer

Indrykket:
26. januar 2024
Ansøgningsfrist:
28. februar 2024