Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Senior project manager – Template projekt til global ERP-im­ple­men­te­ring


Vil du lede udviklingen af en template for, hvordan vi bedst implementerer et fælles ERP-system for vores selskaber? Og vil du være en del af en virksomhed i vækst, der hele tiden udvider og dermed udvikler sin IT-organisation?

"Du er med helt fra rejsens start og er med til at bringe vores store forretning tættere sammen," siger Joachim Nicolai Tjørnelund, head of Business Applications and Digitalisation.

Kom og bliv en del af AVK – en global markedsleder inden for ventiler og brandhaner. Vi arbejder hver dag for at undgå vandspild og give flere mennesker adgang til rent drikkevand.

Et hold specialister, der støtter hinanden

Du bliver en del af Business Application og Digitalisation, hvor vi er 30 kolleger, heraf 4 andre projektledere. Her arbejder vi med alle interne applikationer, såsom ERP-systemer, BI- og konsolideringsløsninger. Selvom afdelingen kun er et par år gammel, har flere af os været længere i AVK. Og det kan du nyde godt af.

"Vi er gode til at bruge hinanden på tværs, vores dialog er lige så åben som vores kontorlandskab. Så selvom du bliver den eneste leder for ’dit’ projekt, er der masser af sparring at hente," fortsætter Joachim.

Led et global projekt, der bringer værdi til vores selskaber

Det er dig, der lægger (og løbende revurderer) planen for projektteamets arbejde med at lave en template, der kan bruges globalt til implementering af Microsoft Dynamics 365 Finance og -Supply Chain Management.

Projektteamet består af vores eksterne template partner samt vores solution architects og business process owners – alt i alt omkring 15 personer. D365 FSCM er allerede implementeret i 4 selskaber, og en af de første opgaver for teamet bliver at gennemgå disse og bringe det ”gode” videre til den globale template.

Du kører klassisk IT-projektledelse, når du:

  • koordinerer processen, når teamet bl.a. opsætter forretningsregler, konfigurerer løsninger, gennemfører testcases og udarbejder undervisningsmateriale – og sætter din egen tekniske viden i spil undervejs
  • planlægger udrulninger, afholder workshops for både forretningen og IT samt sikre en god kommunikation
  • bliver implementeringsansvarlig for Dynamics 365, når templaten er færdigudviklet – med alt hvad det indebærer af kick-offs, forretningsanalyser, tests og indkøringer ude hos søsterselskaberne
  • bruger din erfaring med projektledelse til med tiden at blive teamets faglige fyrtårn.

Du kan forvente 20-30 årlige rejsedage over hele verden.

Hyggelige traditioner og mindeværdige arrangementer

Vi har både en personale- og idrætsforening, der byder på alt fra gode sommerfester og ugentlige løbedage til hyggelige juleafslutninger, hvor vi ønsker hinanden et rigtig godt nytår.

Solid erfaring med IT-ledelse og ekspert i struktur

  • Vi er åbne overfor din uddannelsesbaggrund, så længe du har relevant erfaring – måske endda med IT-projektledelse ifm. ERP-systemer, men det er ikke et krav.
  • Du kender forretningsprocesserne i en produktionsvirksomhed.
  • Du kan formulere dig frit på engelsk, både mundtligt og skriftligt – dansk er ikke et krav.
  • Du er selv opsøgende, når projektet kræver det, og uanset hvor mange, du taler med i løbet af en dag, bevarer du overblikket over projektet.

Klar til at få vores ERP-strategi til at leve?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior it-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Frederik Wang på 7245 9074.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 8. marts 2024. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job