Business In­tel­li­gen­ce-udvikler til spe­ci­a­list-rolle hos 3F


Er du erfaren BI-udvikler og har lyst til en drivende rolle ift. at skabe meningsfulde indsigter fra STORE datasæt? Har du en skarp IT-puls og kan tviste data i samarbejde med kolleger – for at skabe innovative og effektive løsninger til organisationen? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklingen inden for BI går stærkt. I 3F udnytter vi BI til at skabe indsigter og værdi på kerneområder – det betyder, at jobbet som udvikler både giver faglige udviklingsmuligheder men også mulighed for at udnytte dit blik for værdiskabelse i en stor organisation.
Du bliver en del af vores IT-afdeling, der tæller 61 medarbejdere inden for projektledelse, udvikling, kvalitetssikring, drift og support. Vi har ansvar for at udvikle, vedligeholde og drifte it-løsninger til vores a-kasse og forbund. Vi servicerer ca. 2.300 brugere fordelt på ca. 120 kontorer i Danmark – og vi understøtter varetagelsen af vores 260.000 medlemmer.

Velkommen til dit nye udviklingsteam:

Som BI-udvikler i 3F bliver du tilknyttet vores udviklingsteam og får 19 kompetente kolleger – du har direkte reference til udviklingschefen. Vi udvikler dynamiske løsninger sammen – og du kan se din rolle i enheden. Kerneopgaven er at udvikle effektive løsninger, som kan bringe 3F videre ind i en fremtid, som giver både organisationen og medlemsbasen mulighed for at udnytte velgennemtænkte, effektive og kreative IT-løsninger.

Du kommer primært til at arbejde med Microsofts nyeste BI værktøjer. Vi er Cloud baserede på Azure platformen (Data Factory) og Power BI på toppen. Vores løsninger kombinerer en klassisk BI approach (Kimball), et agilt setup og sigter på en fremsynethed i forhold til nye teknologier og muligheder. Vores Cloud-baserede setup giver dig mulighed for at eksperimentere med Microsofts absolut nyeste tiltag, så snart de bliver lanceret.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • deltagelse i tværorganisatoriske projekter i et tæt samarbejde med kolleger med andre fagligheder
 • dialog, sparring og behovsafdækning med organisationen
 • udvikling af datamodeller, kuber og rapporter
 • dataanalyse og modellering.

Vores forventninger til dig, at du:

 • har relevant akademisk baggrund som datalog, ingeniør, datamatiker eller andet
 • har minimum 2 års erfaring med Business Intelligence og behersker Power BI
 • har let ved at skabe dig overblik og har en analytisk og velstruktureret tilgang til nye opgaver
 • trives i et travlt og uformelt miljø
 • er udadvendt, positiv og har let ved at samarbejde med mange typer kolleger.

Du bør have kompetencer inden for

 • Power BI
 • Tabulare kuber (Tabular Editor)
 • DAX formler
 • SQL kodning.

Du må gerne have kendskab til (eller ønske om at lære):

 • Power BI Paginated Reports
 • Azure Data Factory
 • Azure DevOps
 • Python.

Hos os får du:

Vi tilbyder faglige udfordringer i en organisation med et moderne IT-miljø - udfordringer på den gode måde, i samarbejde med kompetente kolleger. Vi er en arbejdsplads, hvor den gode kollega tæller højt – og vi har altid plads til gode grin imellem deadlines og opgaver.
Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Vi bor lige ved Vesterport station – og har blandt andet en fin køb-mad-med-hjem-ordning samt nyt internt træningscenter i kælderen.

Har du lyst til at høre mere, så ring til udviklingschef Torben Fischer på 88 92 13 00.

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning og CV ved at klikke på ”Ansøg” hurtigst muligt dog senest torsdag den 15. februar 2024.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.

Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.

Læs mere om os på www.3f.dk.

Gem job

Fagligt Fælles Forbund
Publiceret: 26. januar 2024

Arbejdssted

København