IT-sup­por­te­lev


Er du i gang med IT-supporter forløbet på teknisk skole, eller skal du i gang som IT-supporter? Kunne du tænke dig at blive elev på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan afprøve din it-viden i praksis og samtidigt udvikle dig?

Så er Statens It måske arbejdspladsen for dig.

Vi søger en IT-supporter, som vil være en del af en dynamisk og professionel it-virksomhed, som sætter it-support og it-service i første række.

Om at være IT-supporter hos Statens It

Du vil blive IT-supportelev i vores Serviceområde, der består af tre Servicedesk-teams, et team, der arbejder med brugeradministration samt et team som arbejder med on-site support.

Du vil komme rundt i området og få opgaver inden for hele paletten af it-support. I forløbet vil du også komme til at arbejde i vores Drifts- og Overvågningscenter.

Om dig

Vi forventer, at du har gennemført uddannelsens grundforløb, inden du begynder i Statens It, og at du

 • synes, det er sjovt og udfordrende at arbejde med it
 • har en bred interesse inden for it og er indstillet på nye teknologier og udfordringer
 • er imødekommende, engageret og videbegærlig
 • er serviceminded, ansvarsbevidst og har lyst til at hjælpe andre mennesker
 • er selvstændig og initiativrig, og en aktiv medspiller i et team
 • er en stabil arbejdskraft og kan begå dig på en arbejdsplads
 • at du kan formulere dig i skrift og tale.

Som IT-supportelev kommer du blandt andet til at arbejde med:

 • It-support til vores kunder og slutbrugere via telefon og ude hos kunden
 • Brugeradministration
 • Registrering, kategorisering, visitering og løsning af sager
 • Kundeservice.

Vi tilbyder

For stillingen gælder, at du får en travl hverdag i et inspirerende miljø, hvor ikke to dage er ens. Du vil få en læreplads i en it-virksomhed, hvor du sammen med dygtige og kompetente kolleger leverer professionel it-support efter principperne i ITIL.

Du vil få rig mulighed for at afprøve din it-viden i praksis og kunne lære meget mere af dine erfarne kolleger. Fra din arbejdsplads i Ballerup vil du være med til at sikre, at ca. 40.000 ansatte i staten får den bedst mulige it-support og service.

Om os

I Statens It leverer vi basal it-drift og services til Statslige ministerier, styrelser og selvejende uddannelsesinstitutioner. Vi leverer løsningerne i et organisatorisk setup, hvor mennesker, processer, metoder og teknologier er i højsædet.

Vores leverancemodel gør, at vi kan levere stærke løsninger til vores kunder, der er baseret på både kommercielle og Open Source teknologier. Vi er lige nu i en spændende udviklingsfase, hvor vi bl.a. skal designe og implementere næste generation af vores Datacentre, herunder Core Netværk og Netværkssikkerhed.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Statens It er en styrelse under Finansministeriet. Vi har hovedkontor i Ballerup i Storkøbenhavn, og satellitkontorer i både Aarhus og Sønderborg.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. Du vil i forbindelse med ansættelsen blive bedt om dit samtykke til, at Statens It må indhente en offentlig straffeattest via dit cpr-nummer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Per Reider Meinertsen.

Telefon: 7231 1519

E-mail: per.meinertsen@statens-it.dk

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Ansøg” senest den 29. februar 2024.

Vi håber at kunne byde vores nye kollegaer velkommen senest d. 1. april 2024. Vi er dog parate til at vente lidt længere på de helt rigtige kandidater.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

It-drift i staten

Statens It leverer it-drift til den danske stat og til selvejende uddannelsesinstitutioner – det betyder, at vi hver dag sørger for it-infrastruktur til omkring 40.000 mennesker. Statens It er en styrelse i Finansministeriets koncern.

Vi ønsker at tiltrække og fastholde dygtige it-medarbejdere og tilbyde en attraktiv arbejdsplads med gode muligheder for faglig udvikling og specialisering. Omgangstonen er uformel, og arbejdsmiljøet er præget af høj aktivitet og fagligt samspil.

Gem job

Statens IT
Publiceret: 26. januar 2024

Arbejdssted

Ballerup