Stu­den­ter­med­hjæl­per til Digital Trans­for­ma­tion


Vil du være med til at gøre en forskel i AP Pension? Så har du chancen nu, for vi søger en studentermedhjælper, som kan bistå vores Digitale Transformation og rejsen mod en agil udviklingsorganisation.

Om jobbet

Digital Transformation er en del af AP Pensions Udviklingsorganisation som organisatorisk er forankret under Teknologi. Afdelingen bistår den agile transformation for udviklingsorganisationen og har blandt andet fokus på at sikre en fælles planlægning og styring mod vores fælles mål om at drive AP med afsæt i en moderne digital platform. Derudover, er fokus også på at sikre en ensartet udviklingsmodel, høj kvalitet og et fælles rammeværk for agil udvikling.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af at:

 • Bistå RTE-funktionen i understøttelsen af ART-ledelsen, herunder koordinere og planlægge stormøder fx forberedelse af materiale samt forberede workshops
 • Bistå ledelsesteamet i Teknologi ifm. bl.a. budget og omkostningsstyring, opfølgning på mål og indsatser, mv.
 • Bistå med porteføljeoverblik og økonomistyring i tæt samarbejde med kolleger i Strategi, Økonomi og Business Intelligence.
 • Definere og løse kommunikationsopgaver i samarbejde med interessenter i udviklingsorganisationen, herunder bidrage med indhold til udviklingsorganisationens kommunikationskanal, Teams og Sharepoint
 • Definere og bistå med udviklingen og vedligeholdelsen af Azure DevOps, herunder også ad hoc bistand til brugere
 • Administrere Microsoft Teams kanaler – både for afdelingen og udviklingsorganisationen

Din profil

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse – ideelt set har du lige færdiggjort din bachelor og er netop startet på din kandidat. Det kunne være en overbygning med fokus på økonomi, forretningsledelse, projektledelse, IT-ledelse eller lignende.

Vi forventer, at du har god erfaring med Microsoft Office-pakken herunder særligt Excel, PowerPoint og Outlook.

Som person er du udadvendt, servicemindet og altid villig til at give en hjælpende hånd, hvor der er brug for det.

Du motiveres af at arbejde under selvstændige rammer med indflydelse på egne arbejdsprocesser, og du tager altid ansvar for dine opgaver, uanset om de er rutineprægede eller komplekse. Herunder evner du at arbejde struktureret, detaljeorienteret og sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde.

Vi tilbyder

 • Et spændende og motiverende arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder
 • En arbejdsplads med fokus på arbejdsglæde og en uformel omgangstone
 • Attraktive ansættelsesvilkår, såsom pensionsordning, sundhedsforsikring og tandforsikring
 • Vi ligger tæt på offentlig transport. Et stenkast fra Nordhavn St.
 • AP-Ung arrangementer med henblik på at møde andre unge i AP Pension og skabe nye venskaber på tværs af organisationen.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Christina Fatum Stoltenberg
Senior Konsulent
T: 50719619
M: 50719619
E: cfs@appension.dk


Om AP Pension

AP Pension vil være det mest værdiskabende og bæredygtige pensionsselskab for alle kunder hele livet. Vi arbejder hver dag for kundernes overskud – både økonomisk og menneskeligt. Vi værner om en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine færdigheder i spil. Din udvikling tager afsæt i vores kulturprincipper - superiør, kundenær og effektiv - hvor vi sammen får tingene til at ske og sørger for, at kunderne er i trygge hænder.

Hos AP Pension ønsker vi at skabe en arbejdsplads med lige muligheder for alle, hvor nye samarbejdsformer og perspektiver bidrager til de bedste løsninger for vores kunder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, kønsidentitet, race, oprindelse, religion, etnicitet eller handicap til at søge stillingen.

Kan du se dig selv i vores værdier, og ønsker du at bidrage til at skabe overskud til vores kunder, så kom og vær en del af AP Pension.

Gem job