Deltids UX designer


Vær med i kernen af vores udviklingsteam!

Risma Systems A/S er en 10 år gammel SaaS-virksomhed i god udvikling, og vi udvider vores udviklingsafdeling, så vi kan forsætte udbygningen af vores suite af web-baserede løsninger.

Rismas GRC-suite (Governance, Risk & Compliance) er rettet mod chefgangen hos vores kunder, og de bruger typisk suiten til at implementere et eller flere compliance-projekter, styre persondata, IT-sikkerhed, risici, systemer og meget mere.

Du vil blive del af et team af bestående af web-applikationsdesignere, IT-driftsfolk og ide-skabere.

Rismas GRC-suite er udformet ved en komponentbaseret metodologi, både i arkitekturen og i udtrykket. Sideløbende med at vi videreudvikler vores suite, er vi også igang med at udvikle interfacet af løsningen. Og det er netop hér vi har brug for dig.

Du kan se frem til at arbejde med følgende

 • Du kommer til at have en drivende rolle i at dokumentere, videreudvikle og implementere designsystem
 • Udarbejde dataindsamling af vores brugere og omsætte det til ændringer i løsningen
 • Du kommer til at have tæt kontakt til vores remote frontend-team der er baseret i Ukraine, hvor du vil styre de relevante ændringer
 • Du vil have et jævnligt samarbejde, med relevant personel, med både Udvikling og Produktudvikling.
 • Du vil være på kontoret, i udviklingsafdelingen, hvor du vil opleve daglig sparring.
 • I udviklingsafdelingen arbejder vi efter principperne Kanplan og DevOps, gennem værktøjet Jira, hvor du vil være med til strukturingen og prioriteringen af udviklingsprojekterne.

Det vi leder efter i dig

 • Du skal have overblik over en bred kam af brugerbehov og målgrupper, da vores løsning indholder et hav af løsninger, hvor alt dette skal balanceres i et samlet komponentbaseret arkitektur og designsystem.
 • At du har flair for design af interface til større platforme og er øvet indenfor best practice i UI
 • At du tidligere har erfaring med UX og kan omsætte data og input af vores brugere til løsninger
 • At du let kan begå dig på engelsk da det bruges som det formelle sprog i hverdagen
 • At du er opsøgende og nysgerrig på kundernes behov og feedback, og kan begås

Det er cool at gøre sig umage!

Udviklingsafdelingen arbejder efter Kanban principper, har daglige stand ups og releases hver anden uge. Men vigtigst arbejder vi selvstændigt med en tro på at man gør sig umage. Derfor søger vi en ny kollega som har lyst til at gøre en forskel, være en man kan stole på og som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Det er udviklingsafdelingen der leverer produktet, og uden os ingen RISMA!

RISMA er en virksomhed i vækst, men stadig ikke større end at vi alle kender hinanden og du vil være en naturlig del af samtalen med både ledelsen samt kolleger fra andre afdelinger, om kundeønsker og design og udvikling af nye produkter.

Det kan godt være hyggeligt at være seriøs

Vores kunder er store virksomheder i hele Norden, og vores arbejde betyder noget for dem. Det betyder dog ikke at vi ikke også hygger os. Frokost-buffeten er et naturligt samlingspunkt, for ikke at tale om the-køkkenet hvor slik og kager på magisk vis opstår bag skabslågerne.

Har du lyst til en rolle, hvor du får ansvar, men også får mulighed for at selv forme jobbet og mener du har evnerne – så søg! Skriv eller ring til vores CIO Nicolai Ascanius (nas@rismasystems.com). Vi glæder os til at høre fra dig!

Tøv ikke! Vi kigger på ansøgninger løbende og tiltrædelse er snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 01-04-2024

Gem job

RISMA Systems A/S

Arbejdssted

Glostrup

Important dates

Published:
28 February 2024
Application deadline:
1 April 2024