Kvan­ti­ta­tiv udvikler til ud­vik­lings­team


Tiltaler finansielle produkter og markeder dig? Er du en dygtig udvikler og god til at gennemskue data? Så tilbyder vi dig en spændende fremtid hos os. Vi søger en kvantitativ udvikler til den del af Jyske Banks udviklingsorganisation, der understøtter bankens kapitalmarkedsområde.

Dit team

Team eBonds har ansvaret for at levere løsninger og koncepter til Jyske Banks kapitalmarkedsområde. Vores opgave er at understøtte handel med obligationer og repo-forretninger i Jyske Markets og Jyske Realkredit med IT-løsninger, primært egenudviklede men også eksterne IT-systemer.

Teamet består ud over dig af 4 udviklere med stor erfaring indenfor IT-udvikling, finansiering og de finansielle markeder.

Vi arbejder i et uformelt og professionelt arbejdsmiljø i et agilt setup med en Product Owner og en Scrum master, men tilpasser den agile arbejdsform til teamets behov.

Om jobbet

Du bliver en integreret del af et team, der dedikerer sig til udvikling og vedligeholdelse af vores eksisterende systemer. Dette team har som mål at sikre, at handels-deskene har alle nødvendige værktøjer til effektivt at understøtte handelsprocesser, særligt inden for danske realkreditobligationer.

Dine daglige arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Direkte dialog med slutbrugere og interessenter for at forstå deres behov og omsætte dem til værdiskabende løsninger
  • Udvikling af løsninger, både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre IT-udviklere i teamet
  • Samarbejde med eksterne partnere, Bloomberg, Nasdaq, BankData m.v.
  • Deltage i den daglige forvaltning omkring de systemer, vi har ansvaret for.

I stillingen løser du konkrete opgaver i C# og SQL, og vores primære udviklingsværktøjer er Visual Studio .NET og Microsofts værktøjer generelt.

Din profil - kvalificeret, engageret og samarbejdende

Du er dygtig, engageret og har stort fokus på samarbejde.

Vi forventer, at du har:

  • Erfaring med .NET-udvikling eller andet udviklingssprog og gode fædigheder indenfor objektorienteret analyse og design
  • Et forretningsmæssigt fokus og er en god sparringspartner for forretningen
  • Fokus på vedligeholdelsesvenlig kode, og ønsker at dele din viden med dine kolleger
  • En videregående uddannelse indenfor softwareudvikling, datalogi, finansiering eller matematik.

Erfaring fra den finansielle sektor vil være en fordel.

Ansøgning

Er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning, CV og eksamensbevis snarest muligt. Har du lyst til også at sende en video, er du meget velkommen til dette.

Vi oplever mangfoldighed som en fordel i vores opgaveløsning og i vores fællesskab. Derfor opfordrer vi alle til at søge.

Ansøgningsfrist 15.02.2024.

Bemærk

Fra midten af 2025 samler Jyske Bank en del aktiviteter på Kalvebod Brygge med plads til ca. 1000 medarbejdere. Dette indbefatter bl.a de arbejdspladser der er i Lyngby.

Gem job