IT-ser­vi­ce­chef


AURA er i gang med at transformere sin IT-organisation til at være mere forretningsorienteret og proaktiv. Vi søger derfor en dygtig og erfaren IT-servicechef til at lede vores IT-drift, IT-infrastruktur og IT-brugerservice. Som IT-servicechef hos AURA vil du spille en central rolle i vores digitale transformation, hvor vi udskifter en stor del af vores administrative systemer som led i et omfattende digitaliseringsprogram.

AURA er i øjeblikket midt i et omfattende digitaliseringsprogram, der involverer udskiftning af en betydelig del af vores administrative systemer. Vores IT-afdeling består p.t. af 30 dedikerede medarbejdere, og vi søger en IT-servicechef, der kan bidrage til vores mål om at skabe en agil, effektiv og moderne IT-organisation.

Din rolle

Du kan se frem til en hverdag, hvor du blandt andet:

  • Har ansvar for IT-drift, IT-infrastruktur og IT-brugerservice.
  • Leder IT-driftsorganisation med 12 medarbejdere, herunder en mellemleder med ansvar for IT-drift og IT-infrastruktur.
  • Skaber struktur og optimere IT-driftsprocesser indenfor sit ansvarsområde, gerne med udgangspunkt i ITIL.
  • Opbygger relationer og sikre kommunikation til øvrig organisation og samarbejdspartnere, herunder dine chefkolleger i IT-funktionen.
  • Har ansvar for infrastruktur baseret på Microsoft-teknologier, herunder en stor transformation fra on-premise til Azure Cloud.

Din profil

Vi søger en passioneret leder inden for IT, der har erfaring med at stå i spidsen for en IT-driftsorganisation. Vi tror, at du har relevant uddannelse inden for IT og ledelse, hvilket har dannet grundlaget for dine kompetencer og kvalifikationer.

Du vil blive en nøglespiller i vores team til IT-drift og infrastruktur, herunder ITIL. Din tidligere erfaring med at lede IT-driftsorganisationer har rustet dig med de nødvendige færdigheder til at tage lederskab og opnå succes i denne rolle.

Du er ikke blot bekendt med, men har også indsigt i Microsoft-teknologier, både i Azure og on-premise miljøer. Dine stærke kommunikationsevner og evnen til effektivt samarbejde på tværs af organisationen vil være afgørende for din succes i denne position.

Vi søger en person, der forstår vigtigheden af IT-sikkerhed og risikostyring samt en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til udfordringer. Hvis du trives i en travl og hektisk hverdag og ønsker at bidrage til vores team med dine kompetencer, opfordrer vi dig til at ansøge. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores dynamiske arbejdsmiljø, hvor du kan lede med succes og være en drivkraft for forandring.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en organisation i udvikling, hvor du vil få mulighed for at være en central figur i vores digitale transformation. Du vil blive en del af en dynamisk og engageret arbejdsplads med fokus på samarbejde og professionalisme.

Hvis du har ambitioner om at være med til at forme fremtidens IT-organisation og trives med at lede et dedikeret team, vil vi gerne høre fra dig. Ansøgninger behandles løbende.

AURA har blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning og en meget velfungerende personaleforening. Du bliver en del af en virksomhed med en høj trivsel blandt medarbejderne.

Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

AURA har fokus på at sikre det rigtige match – både fagligt og menneskeligt. Vi afholder samtaler løbende, så søg stillingen herunder.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Morten Knudsen Jensen
IT- og digitaliseringsdirektør
mokj@aura.dk
Tlf.: 5155 7325

Arbejdssted:
Odder

Ansøgningsfrist:
Løbende

Gem job