Netværks-/WiFi-tekniker til Net­værks­drift i Koncern IT


Koncern IT søger en netværkstekniker med solid praktisk baggrund indenfor netværk og WiFi. Du bliver tilknyttet det udkørende team, hvor du kommer at have hele kommunen som arbejdsplads. Du indgår i et fagligt fællesskab med 11 dygtige kollegaer. Dine udkørende kollegaer løser opgaver med eL, WiFi, og netværk.

Jobbet

Vi søger en ny kollega med erfaring indenfor praktisk netværksarbejde. Du vil primært arbejde med montering, fejlfinding, konfigurering og montering af switchede netværksinstallationer på kommunens ca. 1.000 lokationer, fx sportshaller, børnehaver, biblioteker, plejehjem og meget mere.

Københavns Kommune er en stor arbejdsplads, og du vil møde mange forskellige mennesker i løbet af din arbejdsdag. Derfor er det vigtigt, at du fremstår præsentabel, kan samarbejde bredt og kommunikere på en professionel måde.

Dit arbejde vil bestå af opsætning, nedtagning, konfigurering og fejlfinding på switche. Meget af arbejdet vil være selvstændigt, så trives du med det, er det helt klart et plus.

Mere om stillingen

 • Du konfigurerer og sætter switche op, tager gamle ældre modeller ned, og håndterer efterbruget af dem – og du er med til at hjælpe til med det trådløse netværk (primært Aruba) på kommunens mange lokationer.
 • Du løser til dels opgaven på kontoret, men også i høj grad på vores mange lokationer.
 • Du dokumenterer dit arbejde.
 • Du møder ind om morgenen hos Koncern IT på Borups Allé – vi ligger lige ved siden af Fuglebakken Station.

Vi forventer, at du

 • har relevant uddannelse som it-tekniker eller har tilegnet dig tilsvarende kompetencer på anden måde
 • har erfaring med opsætning og praktisk fejlsøgning, konfigurering og nedtagning af switche
 • er mødestabil
 • taler og skriver dansk
 • har gyldigt Kat. B-kørekort
 • har en god portion faglig stolthed, og meget gerne godt humør

Det vil være et stort plus, hvis du har kendskab til nedenstående:

 • WiFi-opsætning og -fejlsøgning
 • Site surveys
 • Clearpass, Infoblox, Ekahau og lignende

Er vi arbejdspladsen for dig?

Vi har fokus på god ledelse og høj medarbejdertrivsel, og vi kan generelt godt lide at gå på arbejde. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden, når der er brug for det. Vi har travlt, og vi har det sjovt. Vi har gode muligheder for videreuddannelse, som vi afsætter mange resurser til.

Der er mange medarbejdergoder som fx gratis fitnessrum, diverse foreninger, der spænder fra kunst til yoga, massageordninger, frugtordning og meget mere.

Løn- og ansættelsesforhold

Vi ønsker, at du kan tiltræde den 1. april 2024 eller hurtigst muligt. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen plus aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer, og indeholder en attraktiv arbejdsgiverbetalt pensionsordning.

Overtid har vi meget lidt af, da vi prioriterer at holde normal arbejdstid. For at få et familieliv til at hænge sammen, har vi også fleksordning, hvor optjente timer afspadseres.

Yderligere information

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen og arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Arne Søreide på 2497 1503 eller it-specialist Finn Bloch på 2670 8696.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via linket senest onsdag den 21. februar 2024.

Om Koncern IT

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi er en mangfoldig arbejdsplads, hvor du sammen med 400 ambitiøse kollegaer kan prøve kræfter med en bred palette af opgaver inden for IT, digitalisering og ny teknologi.

Mød os på Koncernit.kk.dk.

Gem job

Københavns Kommune
Publiceret: 31. januar 2024

Arbejdssted

København