Assistant Frontend Developer - studiejob


Dem, vi er

CompanYoung er et konsulenthus specialiseret i tiltrækning og fastholdelse af unge. Som organisation er vi en samling af 90 dygtige og passionerede kolleger, der alle brænder for at hjælpe unge med at realisere deres uddannelses- og karrieredrømme. Vi trækker på mere end 15 års erfaring, og hver dag skaber vi effektfulde, målrettede og holdbare løsninger, der gør en reel forskel.

Værdierne: ambitiøsitet, passion og vilje til at overstige forventningerne, er særligt kendetegnende for vores kultur. Det vil du kunne mærke i din hverdag ved, at vi:

 • Er fælles om at nå vores mål og skabe succes for unge
 • Vi er ambitiøse i alt, hvad vi gør – også på dine vegne
 • Fokuserer på at opbygge givende og langvarige relationer, både internt og med vores kunder, der bygger på viden og faglighed
 • Vi vil være best in class!

Så er du klar til at sætte fart på din udvikling? Vil du udfordres, lære og vokse sammen med et dedikeret team? Så er CompanYoung præcis det sted, du leder efter.

Geografisk har vi kontorer i Aalborg, København og Aarhus - og det er på Aalborg-kontoret, der i øvrigt er CompanYoungs hovedkontor, at nuværende stilling vil være tilknyttet.

Stillingen

Som Assistent Frontend Developer vil du være en del af vores dygtige team af udviklere, der står for at udvikle websites for uddannelsesinstitutioner, virksomheder og brancheorganisationer.

Du får selvfølgelig også en masse andre kollegaer, som du vil komme til at arbejde sammen med på vores mange spændende projekter. Vi gør meget ud af, at vi har det godt sammen - både i hverdagen, men også gerne efter fyraften.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Frontend udvikling af vores kunders websites i Umbraco og WordPress
 • Diverse bug fixes
 • Teknisk SEO, som kan hjælpe vores kunder frem på Google

Den, du er

Du er under uddannelse som datalog, datamatiker, webudvikler, softwareudvikler eller lignende. Du har ambitioner om at prøve dine færdigheder af i en ung og innovativ virksomhed med et unikt fællesskab. Derudover lægger vi særligt vægt på følgende karaktertræk og færdigheder:

 • du brænder for at udvikle og har det også som din hobby.
 • du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i de produkter, du udvikler.
 • du trives med teamarbejde, mens du ligeledes kan finde motivation i fordybende og selvstændige opgaver.
 • det er en fordel, at du har erfaring med Umbraco, WordPress og/eller Laravel, men ikke et krav.

Alt det praktiske

Vi søger en studerende, der kan arbejde ca. 10 timer om ugen. Det kan du gøre blandt dine kollegaer fra vores kontor, men der er også god mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer dig.

Vi er har en masse fede udviklingsopgaver, og vi håber, at du kan starte i stillingen så hurtigt som muligt. Vi kalder derfor til samtale løbende, så få sendt en ansøgning af sted, hvis du vil være frontend developer hos os!

Har du spørgsmål til stillingen? Tøv ikke med at række ud til Mette Bælum på telefon 2066 2819/mk@companyoung.com.

Er du vores nye kollega? Vi glæder os meget til at byde dig velkommen og skabe de bedste rammer for dig, så du både kan udvikle fede sites og dig selv.

Ansøgningsfrist: 18.02.2024.

Gem job

CompanYoung
Publiceret: 31. januar 2024

Arbejdssted

Aalborg