Sek­tions­chef til etab­le­ring og drift af nyt Ope­ra­tions­cen­ter, der skal håndtere incidents på tværs af ATP's systemer


Er du leder med erfaring inden for it og Incident Management-processer? Går du forrest, når komplekse og kritiske fejl skal håndteres? Og vil du have et arbejde med mening, hvor du er med til at holde en af velfærdsdanmarks grundpiller kørende? Så er du den sektionschef, vi søger til at etablere og senere drive ATP’s nye Operationscenter.

Kan du lede et nyt team og sikre god drift?

Det nye Operationscenter er en del af Digital Solutions, hvor vi får velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.

Lige nu er vi på udkig efter en ny sektionschef, der vil være med til at etablere ATP’s nye Operationscenter.

Her vil vi bl.a. få ansvaret for håndteringen af Incident og Problem Management på tværs af ATP’s systemer. Med andre ord er det vores opgave at opretholde stabil drift og sikre, at kritiske fejl bliver løst hurtigt og korrekt, så vores systemer er tilgængelige for danske borgere og virksomheder.

Som sektionschef bliver din vigtigste arbejdsopgave at sikre god personaleledelse – både på det faglige og det personlige plan. Du bliver leder for et team bestående af i alt seks specialister, og vi forventer, at vi på sigt bliver flere.

Du er først og fremmest leder, men du har også faglig ballast, så du kan træde til og tage fra, når det brænder på.

Udover personaleledelse bliver du ansvarlig for:

  • etableringen og herefter driften af ATP’s nye Operationscenter
  • at kritiske incidents bliver håndteret 24/7 af vores Major Incident Management-team (SITMAN)
  • at de overordnede processer vedrørende Major Incident Management, Problem Management og Event Management bliver overholdt og løbende optimeret.

Har du erfaring med personaleledelse og ITIL?

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og solid erfaring med personaleledelse. Vi ser også gerne, at du har tidligere erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med ledelse og facilitering af Incident Management-processer.

Det er derudover essentielt, at du er certificeret i ITIL og formår at benytte de relevante processer.

Som person er du proaktiv, delegerende, tydelig og rammesættende i dit lederskab.

I ATP stiller vi høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du sikre velsmurte velfærdssystemer?

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi råder over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Som sektionschef i Operationscenteret bliver du en del af enheden Operations i Digital Solutions.

I Operations sørger vi helt bogstaveligt for, at velfærdssystemerne fungerer, og at de er velsmurte. Vi ved, hvad det kræver, at lave forandringer med teknologi, og vi forstår at gøre det komplekse forståeligt, når vi hjælper både kolleger og slutbrugere i mål.

En digital løsning løser nemlig ingenting, før den også er implementeret og i brug.

Du kan høre vores koncerndirektør, Haktan Bulut, fortælle mere om arbejdet i Digital Solutions her.

Din afdeling hedder Workplace Services, og her er vi tre sektioner, hvor vi sammen har ansvaret for den operationelle håndtering og monitorering af it-driften i ATP.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os en ansøgning

Send os dit CV og en ansøgning senest onsdag den 28. februar. Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Morten Damm Sørensen på tlf. 30 10 50 50 eller mail moso@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid

Gem job