Data Engineer/Analyst til azure-opgaver med struk­tu­re­re­de trafikale data


Har du styr på cloudplatformen Azure og DevOps? Og vil du være med til at udvikle Banedanmarks brug af Azure? Har du erfaring med - og lyst til at arbejde med SQL, datakonverteringer, datamodeller (kuber) m.m.? Så er du den, vi leder efter til vores spændende dataudvikling og analysearbejde.

Du bliver del af en velfungerende organisation, hvor vi har fokus på faglig og personlig udvikling.

Du er samtidig med til at gøre en forskel - for i Banedanmark sikrer vi, at hundredtusindvis af danskere, hver dag kan tage toget for at komme på arbejde, på ferie eller frem til hinanden.

Du bliver en del af Data & Driftsopfølgning, der er en sektion med 10 engagerede kollegaer under Forretningsudvikling i Banedanmarks Trafikdivision. Her vil du sammen med to kollegaer få ansvaret for at drifte og udvikle på vores Azure-platform og samtidig bidrage med dataudtræk og forretningsmæssige analyser.

Analytisk tilgang og mod på faglige udfordringer

Som vores nye dataingeniør/analytiker kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Videreudvikling af vores Data Repository i cloud.
  • Integration til on-premise-løsninger med Azure herunder trafikunderstøttende systemer.
  • Aktivt bidrage til eksekveringen af vores videre flytning fra on-premise-infrastruktur til cloudbaserede tjenester.
  • Drift og optimering af Azure.
  • Bidrage til driften af én eller flere forretningskritiske løsninger, herunder sikre kontinuerlig og korrekt overvågning af data og tuning af driftsplatformen.
  • Assistere med komplekse dataudtræk og forretningsanalyser.

At arbejde analytisk falder dig naturligt, og du forstår hvor vigtige data er i forhold til at understøtte forretningen. Du har flair for at se sammenhænge i data og formår at se komplekse data i et forretningsmæssigt perspektiv.

Hvem er du?

Du har erfaring i at arbejde med Azure, SQL-kodning, generel IT og data. Vi forventer desuden, at du har erfaring inden for drift og vedligehold af Cloudløsninger, samt fokus på IT-sikkerhed og kender til sikkerhedskontrollerne i Azure.

Du har erfaring med komponenter i Azure, især Azure Data Factory og samspillet med det traditionelle Active Directory såsom:

  • Indblik i pipelines i Azure.
  • Integrationer fra andre systemer til Azure.
  • Implementering af nye datakilder.
  • Datamodellering.

Erfaring med Power BI eller andre rapporteringsværktøjer er et plus og kendskab til DAX-kodning, Tabular Editor2 og Powershell scripting vil være en fordel.

Som person er du god til at opbygge og styrke relationer både internt og eksternt. Samtidig har du en proaktiv holdning og lyst til at arbejde tværfagligt.

For at trives i stillingen, er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt og struktureret, og at du sætter en ære i at sikre kvaliteten og validiteten af vores data.

Selv om hverdagen er præget af et højt aktivitetsniveau, som kræver selvstændigt og koncentreret arbejde, er der en god stemning og humoren trives i sektionen. Vi er rummelige og opmærksomme på tid og mulighed for personlig og faglig udvikling.

Løn

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC.

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 4. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Bjarne Thorsø. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Ansøg” og følger instruktionerne.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Går du videre fra de indledende samtaler, vil der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.

Ansøgningsfrist: 21-02-2024.

Kontakt

Bjarne Lund Thorsø Nielsen
Sektionschef
BLTN@bane.dk
+45 31 37 76 88


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

Gem job