Skarp softwa­re­ud­vik­ler med interesse i pro­jekt­le­del­se og generativ AI


Vil du være med til at forme fremtidens sundhedsløsninger? Har du et iværksættermindset og en passion for at være en del af et agilt team, der spiller en central rolle i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi søger til barselsvikariat i Dias-teamet i It-afdelingen.

Dias udgør en kraftfuld drivkraft for udvikling og innovation på tværs af Region Midtjylland. Vi er pionerer inden for flere nye teknologier og søger nu en barselsvikar med solid softwarekompetence og gerne med projektledelsesfærdigheder til vores team. Hos os bliver du en del af en DevOps-kultur med kort vej fra udvikling til produktion. Vores applikationer og microservices hostes på vores egen Kubernetes-platform.

I teamet er vores omgangstone afslappet og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde – vi er ambitiøse og vægter vores faglighed højt. Du kommer til at arbejde sammen med mange engagerede kolleger fra hele It-afdelingen – cirka 560 ansigter er vi på medarbejderplakaten i dag – som alle brænder for at gøre en forskel i et komplekst it-systemlandskab.

Kom med fra start på et ambitiøst generativ AI-projekt, der forbedrer hverdagen på klinikken

Vi befinder os i opstartsfasen af et ambitiøst projekt, der fokuserer på Generativ AI og hvordan det kan forbedre hverdagen for regionens sundhedspersonale. Vi lægger vægt på en kandidat, som kan bidrage positivt til vores sociale fællesskab og har stærke tekniske færdigheder til at styrke vores team og som synes, Generativ AI er spændende.

Som en del af vores team får du mulighed for at:

  • Arbejde med integrationen af teknologi i menneskers liv, for brugere og for patienter
  • Udvikle nye applikationer og microservices.
  • Vedligeholde og forbedre eksisterende løsninger.
  • Styre projekter fra start til slut, herunder koordinering og ansvar for at projekterne når godt i mål.

Teknologier vi bruger

Vi søger en kandidat med kompetencer inden for backend eller full-stack-udvikling. Det er en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende teknologier:

  • Applikations- og microservice-udvikling i Go, Node.js, Rust, C#, eller Java.
  • Databaser, herunder SQL og No SQL.
  • Generel drift og udvikling med Docker, Kubernetes, Git, CI/CD-værktøjer, cloud-native-teknologier og automatiserede tests.
  • AI og gerne generativ AI.

Hvem er du?

Din hverdag bliver fyldt med samarbejde; de tætte i teamet, men også med sundhedspersonale, leverandører og andre grene af It-afdelingen. Det skal du gerne trives i, og du skal gerne være god til at kommunikere på tværs af faggrupper. Fleksibilitet er et nøgleord i en hverdag, hvor du skal jonglere med forskellige opgaver i teamet, og samtidig tage ansvar for dine egne opgaver.

Vil du med på holdet - så glæder vi os til at læse din ansøgning!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Meyer på telefon 29 11 06 23 eller via e-mail poul.meyer@rm.dk.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning senest 22. februar 2024. Vi forventer at afholde samtaler løbende i februar 2024 og vil bede dig om at udfylde en personprofil inden samtalen

Stillingen er tidsbegrænset til 12 måneder, dog med mulighed for forlængelse.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside


Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 560 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 1. februar 2024

Arbejdssted

Århus N