IT-ko­or­di­na­tor med pro­jekt­le­de­rev­ner


Nøgleposition i nyoprettet stilling til dig, der motiveres af have indflydelse på udviklingstiltag og skabe struktur i en travl hverdag.

Til vores kunde Forenede Gruppeliv søger vi en IT-koordinator, der skal være afdelingens lead på struktur og metode for, hvordan aktiviteter på tværs internt i IT udføres. Du skal derudover være bindeled mellem IT og forretningen i forhold til planlægning af opgaver, herunder ressourceplanlægning. IT består af Operations, Development samt en IT-chef.

De har tre udviklere i Development samt to drifts/infrastrukturmedarbejdere i Operations. Du vil referere direkte til IT-chefen, som du også vil sparre med omkring prioritering.

Forenede Gruppeliv (FG) er Danmarks største leverandør af gruppelivsforsikringer. Deres kunder er Staten, kommuner, faglige organisationer, private virksomheder og mange andre. FGs forsikringer giver mange danskere et vigtigt sikkerhedsnet, og de ansatte på Krumtappen i Valby sætter derfor en stor ære i at arbejde med hurtig, velfungerende og sikker sagsbehandling for at sikre størst mulig kundetilfredshed.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver

Hvis du trives med ansvarsområder samt arbejdsopgaver, som er betinget af, at du kan lide at arbejde selvstændigt og trives med forskelligartede opgaver, deadlines og ikke mindst ad hoc-opgaver, så er det dig, vi leder efter.

I denne nyoprettede stilling er der behov for, at du:

 • Prioriterer indgående opgaver i forhold til ressourcer, eksisterende, opgaver samt i forhold til FGs projektboard.
 • Deltager i sprintplanlægning, så både Operations og Development er skarpe på sprintets prioriteringer
 • Følger op på opgaver, så deadlines overholdes samt overblikket bevares
 • Forventningsafstemmer estimering af tests med forretningen
 • Er bindeled mellem IT og forretning i forbindelse med krav på indgående opgaver
 • Indrapporterer de forskellige aktiviteters status (frekvens aftales med IT-chefen)
 • Koordinerer og følger op med danske eksterne samarbejdspartnere

Ovenstående liste er ikke udtømmende, da stillingen er nyoprettet. Så dine ansvarsområder, heraf opgaver tilpasses i takt med udviklingen samt din profil.

FGs projektledere vil også være aktører i din berøringsflade, da ressourcer, test mm. skal planlægges.

Din baggrund og personlige kompetencer

Vi forestiller os, at du har erfaring fra tidligere jobs og/eller opgaver, hvor du har haft ansvaret for at skabe struktur i et miljø, hvor der var mange tiltag i gang samtidigt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse.

Som person ser vi gerne, at du:

 • Trives med at være omdrejningspunktet i en hektisk hverdag
 • Motiveres af deadlines
 • Har gennemslagskraft og er beslutningsstærk
 • Kommunikerer tydeligt og respektfuldt
 • Er proaktiv
 • Tillærer dig nemt forretningsviden
 • Har facilitatorevner
 • Struktur og analyse er en del af dit DNA

Som styringsværktøjer anvender virksomheden bl.a. programmer, såsom Azure DevOps og Gemini. Det er ikke et krav, at du kan beherske disse inden, men det kræver evnen til at lære virkemåden af programmerne i stillingen. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du behersker dansk i både skrift og tale, og at du kan begå dig på engelsk.

Selvom du nødvendigvis ikke opfylder alle punkter inden for de personlige kompetencer, så opfordrer vi alligevel til, at du sender en ansøgning – måske er det dig, som vi har brug for.

Forenede Gruppeliv tilbyder

En virksomhed hvor du i høj grad kan være med til at forme din egen karriere. FG værdsætter uddannelse og personlig udvikling højt, så medarbejderne løbende klædes på til opgaverne.

Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og attraktive medarbejdergoder, der består af en attraktiv pensionsordning betalt af FG, sundhedsforsikring, fleksibilitet mht. hjemmearbejde, 5 ugers ferie, 5 omsorgsdage, frokostordning samt ulykkes- og gruppelivsforsikring + tandforsikring. Alt dette i en sund og stabil virksomhed, som værner om deres ansatte, og som garanterer en velfungerende work/life balance og høj medarbejdertilfredshed.

FGs kontor ligger på Krumtappen i Valby med god infrastruktur, hvad enten du foretrækker offentlig transport, cykel eller bil.

Læs mere om Forenede Gruppeliv her: https://www.fg.dk/


Interesseret?

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Kristine Heuser via kh@bloom.dk eller på telefon 3168 6141

Gem job