Te­le­fonsup­por­ter til Statens It – Ser­vi­ce­de­sk


Vil du være med til at gøre en stor forskel ved at hjælpe ca. 40.000 ansatte i staten, når de har små og store it-problemer?

Så har vi en spændende stilling til dig i et velfungerende og fagligt dygtigt område. Vi søger en telefonsupporter til Statens It – Servicedesk, der vil være med til at yde en førsteklasses support til de mange ansatte i staten.

Servicedesk er det første sted, vores brugere kontakter, hvis de har brug for hjælp, og det er hos Servicedesk, vi altid kan få en pejling på, hvad der rører sig hos vores kunder.

Hos os er det både meningsfuldt, udviklende og sjovt at gå på arbejde, og servicedesken kan være din indgang til en spændende karriere i en stor og samfundsvigtig organisation med mange muligheder.

Vi leder efter dig, som kan lide en afvekslende hverdag, hvor du gør en forskel for mange mennesker.

Om stillingen

Som ansat hos Statens It – Servicedesk bliver du del af et stærkt hold på ca. 60 dygtige og hjælpsomme kolleger fordelt på fire teams. Vi kan have travlt, men stemningen er god, og vi kan tilbyde en spændende hverdag med fokus på din faglige og personlige udvikling.

Dit arbejde vil være fordelt mellem følgende opgaver:

 • Kommunikation med vores brugere via telefon, serviceportal og chat
 • Modtagelse af henvendelser fra brugere og registrering af dem i vores sagssystem
 • Generel fejlsøgning og løsning af it-udfordringer
 • Modtagelse og prioritering af opgaver og bestillinger
 • Vejledning i forhold til bestillinger m.m. på vores serviceportal
 • Onsite-support i ministerier, styrelser m.fl. i forbindelse med projekter
 • Samarbejde med eller udlån til vores driftsteams i forbindelse med opgaver.

Om dig

Du ønsker først og fremmest at være med til at gøre en forskel for vores brugere ved at levere en professionel og serviceminded it-support. Din baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du trives med at tale i telefon, har flair for it og kan hjælpe brugerne via fjernsupport.

Arbejdsdagen i Servicedesk tager ofte en anden drejning end forventet, så det er vigtigt, du er åben for at prøve nye ting og trives i en dynamisk hverdag.

Herudover kan du genkende dig selv i følgende:

 • Du går til enhver henvendelse eller opgave – stor som lille – med samme professionalisme og energi
 • Du brænder for at yde god service og bruge dine analytiske evner
 • Du kan lide at arbejde selvstændigt, men sætter pris på at sparre med dine fagligt kompetente kolleger
 • Du kan dokumentere dit arbejde på skrift, og du kan udarbejde vejledninger
 • Du er positiv, fleksibel, stabil og udadvendt.

Om os

Statens It er en styrelse i Finansministeriets koncern, som leverer it-services til 21 ministerområder og deres ca. 40.000 brugere. I Statens It arbejder vi med at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.

Vi tilbyder en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor du får mulighed for faglig og personlig udvikling samt kon­takt til mange mennesker. I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone, et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og god sparring.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. Du vil i forbindelse med ansættelsen blive bedt om dit samtykke til, at Statens It må indhente en offentlig straffeattest via dit cpr-nummer.

Det er ligeledes en forud­sæt­ning for din ansættelse, at du har mulighed for at tage en aften- eller weekendvagt ca. en gang om måneden.

Vi søger fuldtidsstillinger på 37 timer. Din arbejdsplads vil være på vores kontor i Ballerup. Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder Kasper Myrsø tlf. 72 31 08 64.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, så tryk blot på ”Ansøg” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest d. 19. februar 2024.

Vi afholder samtaler løbende.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Gem job

Statens IT
Publiceret: 6. februar 2024

Arbejdssted

Ballerup