Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

AV-Montør søges til virk­som­hed i vækst


Elsker du at rode med teknik, og vil du arbejde med TV, lyd og streaming for vores mange kunder samt bringe vores service til det næste niveau?

”Du kan se frem til et rigtig spændende job med masser af tekniske udfordringer og dygtige og humoristiske kolleger. Og så kommer du til at gøre en rigtig stor forskel for en lang række kunder i hele landet,” fortæller din kommende kollega Jesper Brouer.

RAW IT – din nye arbejdsplads

Vi er en innovativ IT-virksomhed, der specialiserer sig i at levere skræddersyede IT-løsninger til vores kunder. Det gør vi vha. avanceret teknologi og med en høj standard for vores service og support. Og vi laver mange store TV-løsninger og AV-løsninger til hoteller og kontorer rundt om i norden. Læs mere om os her.

En alsidig hverdag med AV-udstyr og kunder i centrum

Som AV-montør får du primært ansvar for montering, installation, opsætning og vedligehold af forskelligt AV-udstyr for vores kunder. Vi skal nok lære dig grundigt op, så du bliver fortrolig med alle de nødvendige færdigheder. Mere konkret får du ansvar for at:

  • montere og installere TV, signage-skærme og møderumsudstyr
  • servicere AV-udstyr og hjælpe dine kolleger med at løse dagligdagens problemstillinger
  • sikre kyndig support til vores kunders installationer
  • udføre nye installationer af TV-løsninger og AV-udstyr
  • være en aktiv del af vores driftsteam med tæt kontakt til support samt salg.

Vi stiller en firmabil til rådighed, så du kan bruge den, når du skal besøge kunderne. Derudover har du også mulighed for at tage firmabilen med hjem i de tilfælde, hvor det passer dig bedst at køre direkte hjemmefra og ud til kunderne.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, fordelagtige pensionsvilkår, sundhedssikring, god frokost og mulighed for hjemmearbejde.

Du har teknisk snilde – resten kan vi lære dig

Der er flere indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling med AV-løsninger, TV-løsninger og TV-montering samt -installation.

Men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du bare har hænder og hoved godt skruet på og lyst til at lære ny teknologi – vi skal nok sørge for grundig oplæring i alle fagets discipliner.

Derudover tænker vi, at du:

  • har kørekort (B)
  • behersker dansk, ligesom du kan begå dig på engelsk
  • er nysgerrig, når du finder løsninger til tekniske udfordringer.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner 72 45 96 07.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen og fortæl, hvorfor du søger jobbet. Søg allerede i dag og senest den 19. marts 2024 via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om RAW IT

Siden starten af 2011 er RAW IT vokset støt til i dag at være en af Nordens stærkeste spillere inden for kundetilpassede drift- og infrastrukturløsninger til serviceindustrien. Vi blev Gazelle-virksomhed i 2016, 2017, 2018 og 2019.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Mark Kvanner
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 07

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job