Teknisk stærk sy­stem­kon­su­lent til læ­rings­tek­no­lo­gi


Vil du være frontløber for at forbedre elevernes læringsoplevelse på en af Danmarks største erhvervsskoler? Vi søger en systemkonsulent til at optimere og supportere vores løsninger indenfor digital læring. Er det dig, vi mangler?

Hvert år sikrer TEC, at omkring 25.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet med fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. I TEC’s Administration har vi sat os for at blive endnu mere digitale, effektive og elevcentrerede i de kommende år. Det gælder også på området digital læring, hvor vi gerne vil optimere vores systemdrift og -support med tydeligt blik for elevernes behov.

Derfor leder vi lige nu efter dig, der brænder for at bringe dine stærke systemkompetencer i spil for at skabe gode læringsoplevelser for vores elever.

Dine opgaver

Hos os bliver din hovedopgave at drive og videreudvikle skolens fælles løsninger indenfor digital læring. Det drejer sig i høj grad om læringsplatformen for vores erhvervsuddannelser, men også om en række andre digitale værktøjer til bl.a. videooptagelse og e-læring.

Dine opgaver omfatter:

  • Systemejer for læringsplatform (itslearning) og videoplatform (Panopto), herunder ansvar for synkroniseringer med studiesystem, hierarki/rettighedsstyring, opfølgning på tekniske fejl og leverandørstyring.
  • Tekniske implementeringsopgaver relateret til læringsplatform og videoplatform, fx nye produktversioner eller optimeringer til brugernes behov samt test forbundet hermed.
  • Løbende support til elever og lærere i overensstemmelse med organisationens service level agreement for pædagogisk it.
  • Ajourføring og videreudvikling af produktbeskrivelser, brugervejledninger, FAQ, brugerkurser m.v., så vores brugere i stadig højere grad kan være selvkørende og finde hurtigt svar.
  • Mulighed for ansvar for en kommende studentermedhjælper der fx kan bidrage til first level support, vedligeholdelse af vejledninger og driftsopgaver under din instruktion.

Udviklings-, vejlednings- og supportopgaver løftes i et tæt samarbejde med en erfaren digitaliseringskonsulent, der supplerer dine tekniske kompetencer med digitalt-didaktiske kompetencer. Derudover bliver du en del af et hold af systemspecialister, da drift af studiesystem og udvikling af automatisering er forankret hos andre teamkolleger.

Om dig

Vi forventer, at du har erhvervserfaring med systemdrift og leverandørstyring. Det er ikke så vigtigt, præcist hvilken uddannelse du har, men det er vigtigt, at du har evnerne til at håndtere opgaverne som systemejer.

Derudover forestiller vi os, at:

  • Du har erfaring med Learning Management-systemer og/eller andre læringsteknologier.
  • Du er stærk ud i at planlægge og gennemføre systemændringer i større organisationer.
  • Du kan omsætte brugernes behov til løsninger og vejledninger, der er nemme at forstå.
  • Du trives med at arbejde sammen med andre specialister for at koordinere og finde løsninger.
  • Du har en struktureret arbejdsform og løbende dokumenterer dine arbejdsgange og opsætninger.

Om Administrationen

I Administrationen er vi 34 medarbejdere fordelt på to afdelinger. Du bliver en del af et team med ansvar for skolens fælles systemer under ledelse af administrationschefen. Vi tilbyder et stærkt arbejdsfællesskab, hvor dine kolleger og din chef har fokus på sparring, samarbejde og sammenhold.

Løn og vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du vil blive indplaceret på baggrund af dine kvalifikationer og erfaring.

Ansættelsesstedet er TEC, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg. Der vil være mødeaktivitet på vores andre lokationer i københavnsområdet.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en række foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du overstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Send en kort ansøgning og dit cv via linket her på siden senest den 20. februar 2024 kl. 12.

Vi afholder samtaler 23. og 28. februar. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. april 2024 eller hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte administrationschef Rikke Skovgaard Andersen på tlf. 9356 4389.

Hvis du vil vide mere om TEC?

Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre mere om vores organisation.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.


TEC er en moderne skole, der tilbyder og udvikler uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov. Vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker og har en høj faglig og pædagogisk standard. Vi har fem forskellige fagretninger til erhvervsuddannelser med over 30 hovedforløb, et htx-gymnasium og en mangfoldighed af kursusaktiviteter fordelt på fem adresser.

Gem job

TEC – Technical Education Copenhagen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
8. februar 2024
Ansøgningsfrist:
20. februar 2024