Erfaren Linux sy­stemad­mi­ni­stra­tor til IT-af­de­lin­gen på IT-Uni­ver­si­te­tet i København (Genopslag)


IT-Universitetet i København søger en erfaren og passioneret Linux systemadministrator til vores Infrastruktur Core team. Dette er din chance for at blive en del af en dynamisk og innovativ it-organisation, hvor vi tror på, at sikker drift, standardisering, automatisering, og godt kollegaskab er nøglen til at lykkes.

Om stillingen

I hjertet af vores IT-afdeling finder du Infrastruktur Core, en gruppe på seks dedikerede medarbejdere, der er eksperter i at håndtere alle aspekter af vores datacenterløsninger. Teamet er ansvarligt for alt fra fysisk infrastruktur til implementering og vedligehold af operativsystemer. Kulturen i teamet er præget af et imponerende gåpåmod og en varm, indbydende atmosfære, hvor kolleger står klar til at støtte hinanden. Tillid er fundamentet i teamet, og det afspejles i den måde, vi håndterer vores brede vifte af opgaver på – fra komplekse tekniske udfordringer til daglig drift. Teammedlemmerne værdsætter muligheden for at dykke ned i tekniske detaljer, samtidig med at de holder blikket fast på den større sammenhæng.

Dine kerneopgaver

En arbejdsdag som Linux-specialist i Infrastruktur Core teamet begynder typisk med en gennemgang af systemstatus og overvågningsrapporter, for at sikre at alle vores Linux-baserede systemer kører optimalt og at eventuelle hændelser adresseres hurtigt. Dagens opgaver kan derudover variere fra at implementere og konfigurere nye Linux-servere, opdatere eksisterende systemer, arbejde på automatiseringsscripts for at effektivisere vores processer og udrydde teknisk gæld og dybdegående fejlfinding, Dette kræver en detaljeret forståelse af både hardware og software, samt evnen til kritisk tænkning og kreativ problemløsning. Sikkerhed er prioriteret meget højt, så en del af tiden går med at sikre, at alle systemer er opdaterede med de seneste sikkerhedspatches, samarbejde i og uden for afdelingen er ligeledes væsentligt især når det gælder integration af Linux-systemer med andre platforme eller når vi løser komplekse tekniske udfordringer. Dette tværfaglige samarbejde afgørende for at sikre en stabil og sikker IT-infrastruktur.

Din profil

Vi søger en kandidat med solid teknisk baggrund inden for Linux servere og relaterede teknologier såsom drift og vedligehold af containerbaserede løsninger, med et skarpt øje for sikkerheden og udarbejdelse af dokumentation. Du har kendskab til virtuelle servermiljøer, eks. VMWare, og administrationen af disse, og erfaring med konfigurationsstyring (f.eks. CFEngine, Puppet, Ansible, Terraform m.m.) og CMDB’er Kommunikation, samarbejde og analytiske evner er essentielle i stillingen, og du er ivrig efter at lære og anvende nye teknologier. Vores setup er en hybrid blanding af on-premise Linux, Microsoft og cloud. Det er derfor vigtigt at du kan navigere hjemmevant i begge miljøer. Desuden er det en nødvendighed, at du kan begå dig på dansk og engelsk, både i skrift og tale.

For at få succes i jobbet, skal du være med til at:

  • Stå for den daglig drift af ITU´s systemportefølje, 100+ Servere (Linux og Windows) - herunder patch, performance tuning og fejlfinding.
  • Opbygge, implementere og drifte containermiljøer.
  • Udvikle, implementere og vedligeholde vores konfigurationsstyringsplatform (primært Ansible).
  • Afklare og afprøvning af nye teknologier, der kan effektivisere driften af vores infrastruktur
  • Designe og implementere nye services og værktøjer, der gavner driften og organisationen Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en del af vores team? Så ser vi frem til at høre fra dig!

Afdelingen

IT-afdelingen på ITU, bestående af 26 engagerede og dygtige medarbejdere, er kernen i at levere innovativ og nærværende IT til hele universitetet. Afdelingen er struktureret i fem specialiserede teams, hver med sin unikke ekspertise, der spænder fra netværk, infrastruktur til brugersupport cloud og sikkerhed. Vi har en stærk kultur med tværfagligt samarbejde, et bredt fagligt fokus hos den enkelte og en høj grad af tillid, med mulighed for at være med til at definere hvordan vi løser vores opgaver. Vi tror på, at de bedste løsninger opstår, når forskellige fagligheder mødes og arbejder sammen mod et fælles mål. I afdelingen værdsætter vi et miljø, hvor tillid og samarbejde er i højsædet. Vi søger en kollega, der deler vores passion for at skabe fremtidssikrede, bæredygtige IT-løsninger, der understøtter universitetet.

IT-Universitetet tilbyder

ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og fritid til at fungere optimalt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Skatteministerietog relevant organisation.

Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest eller senest 1. april 2024.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte teamleder Stephan Hansen tlf. 7218 5099 eller e-mail stmh@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure

Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst i stillingsannoncen.

Ansøgningsfristen er den 22. februar 2024 kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt løbende. IT-Universitetet benytter personlighedstest i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.
På IT-Universitetet har vi et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Gem job

IT-Universitetet i København
Publiceret: 8. februar 2024

Arbejdssted

København