Pro­ces­stærk ge­ne­ra­list med en skarp pen til stor offentlig it-or­ga­ni­sa­tion


Har du sans for at koordinere processer med brede samarbejdsflader, og kan du lave skarpe beslutningsoplæg med udgangspunkt i store mængder information? Kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem ledelsesbetjening og processtyring, og kan du understøtte ledelsen med din skarpe pen og overblik? Så er det måske dig, vi søger.

Bliv en del af et fagligt stærkt miljø på motorområdet

Du bliver en del af Center for Motor, som har ansvaret for både drift, videreudvikling og modernisering af it-systemer til Motorstyrelsen. Da Center for Motor er et nyetableret center – ligesom moderniseringsindsatserne er i deres spæde start, vil du få mulighed for at præge såvel kulturen i centeret som ways-of-working inden for motordomænet. I dag består Center for Motor ca. 17 medarbejdere, og vi forventer inden for de kommende år at blive 25-30 medarbejdere. Du vil arbejde sammen med en gruppe professionelle kolleger med forskellig uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø.

Centret spiller en afgørende rolle i understøttelsen af Motorstyrelsens forretning samt i at sikre driften, videreudviklingen og den langsigtede modernisering af it-systemerne for Motorstyrelsen. Der må derfor også forventes jævnlige rejsedage til Aalborg, hvor Motorstyrelsen er beliggende. Vi prioriterer læring og arbejdsglæde højt, og vores arbejdsmiljø er uformelt og positivt. Vi holder til i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg, tæt på Flintholm Station, og vi har gratis parkering i kælderen.

Generalist med stærke formidlingsevner og en skarp pen

Du har formentlig en relevant uddannelse på kandidatniveau, og har som minimum nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du får ansvar for at være tovholder på bestillinger og tilrettelægge processer for indhentning af bidrag på tværs af organisationen, samarbejdspartnere og leverandører. Du skal derfor kunne tilrettelægge og styre processer med en række milepæle og tage selvstændigt ansvar for at indhente, bearbejde og formidle bidrag. Du arbejder selvstændigt, men evner også at løse opgaverne i tæt samarbejde og sparring med dine kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • udarbejdelse af notater, præsentationer, rapporter m.v.
  • drive og processtyre digitale forelæggelsesprocesser
  • skrive skarpe beslutningsoplæg og oplæg til ændringsanmodninger
  • interessenthåndtering
  • ledelsesbetjening
  • varemodtagelse og/eller fakturahåndtering

Opgaverne stiller store krav til dine skriftlige formidlingsevner, din sans for struktur og detaljer samt din evne til at samarbejde med mange interessenter. Du evner at opbygge bæredygtige partnerskaber og mestrer interessenthåndtering. Du ved, hvordan du skærer en sag, og trives med en høj grad af selvstændighed. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation, er vant til at have mange bolde i luften og følge opgaver helt i mål. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til brugen af WorkZone.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og relevante dokumenter via linket ”Ansøg” senest den 26. februar 2024. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Henrik Slot Nielsen på 7237 4180.

Der vil indgå personlighedsanalyse og logisk test i forbindelse med rekrutteringsforløbet, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 8. februar 2024

Arbejdssted

Frederiksberg