IT-udvikler til Lalandia i Rødby


Dygtig udvikler med IT Helpdesk færdigheder søges

Er du en erfaren udvikler, der brænder for at være en del af en hybrid udviklingsafdeling? Har du også evnerne til at tage del i vores IT Helpdesk? Hos Lalandia udvider vi vores team, og vi leder efter dig til vores kontor i Rødby. Vores IT-afdeling har et klart fokus på at være en integreret drivkraft bag Lalandia, med tilpasninger og egenudviklede systemer og integrationer. Derfor søger vi en kollega, der ikke kun har tekniske færdigheder, men også fantasi til at forstå kollegernes verden og kommunikere på tværs af tekniske og ikke-tekniske baggrunde.

Dine kvalifikationer

Du er passioneret omkring webudvikling/integration og har måske også erfaring inden for mobiludvikling. Behersker forskellige programmeringssprog, hvor PHP er et centralt sprog. Din viden inkluderer SQL, integrationer mellem systemer, udvikling af webapps og kendskab til forskellige programmeringssprog. Med bred erfaring inden for IT-udvikling og support, og måske en datamatiker-uddannelse, er du godt rustet til opgaven.

Dine færdigheder

Vi søger en kreativ person, der kan navigere i både udviklingsopgaver og kommunikation på tværs af teams. Evnen til at forstå kollegernes behov og formidle komplekse tekniske begreber til ikke-tekniske kolleger er afgørende.

Dit ansvar

I rollen forventer vi, at du aktivt bidrager til tilpasninger af systemer, udvikling af integrationer og samtidig deltager i vores IT Helpdesk. Du vil være en nøgleperson i at opretholde IT-afdelingens integrerede tilgang til Lalandia.

Vi tilbyder

Et spændende job hvor udviklende arbejdsopgaver går hånd i hånd med fokus på trivsel og arbejdsglæde. Du vil få humørfyldte kolleger på tværs i landet, da IT-afdelingen har kontorer i både Rødby, Billund og Søndervig.

Du bliver en del af en mangfoldig og levende virksomhed, og i vores rolle som vært overfor gæster og kolleger har vi fokus på at skabe gode minder for både vores gæster og hinanden.

Vi har velordnede arbejdsforhold, fleksible vilkår og mange personalegoder.

Ansøgning

Hvis du ønsker at være en del af vores dynamiske team, ser vi frem til at modtage din ansøgning i løbet af februar 2024, hvor vi løbende holder samtaler.

Beskriv gerne dine tidligere erfaringer og mål i dine tidligere positioner. For mere information, kontakt gerne vores it-chef John Saxfjed Wegge på telefon 50799252.

Bliv en del af vores IT-afdeling, hvor teknologi møder fantasi, og hvor dit talent kan udfolde sig. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Lalandia.

Ansøgningsfrist: 29. februar 2024.


Om os

Lalandia er børnefamiliernes foretrukne feriested i Danmark. Hvert år byder vores dygtige værter velkommen til et stort antal glade og forventningsfulde gæster, som har booket et feriehus i Lalandia med familien. I Lalandia kan gæsterne opleve det store, tropiske vandland, Aquadome™, lege løs Monky Tonky Land og gå på opdagelse i de mange andre sjove aktiviteter, butikker og restauranter.

Lalandia blev grundlagt i 1988 i Rødby, og er siden blevet udvidet med mange spændende aktiviteter. I 2009 åbnede Lalandia i Billund, med LEGOLAND ® som nærmeste nabo, og i 2022 åbnede Lalandia i Søndervig med en skøn beliggenhed ved Vesterhavet.

Gem job

Lalandia A/S
Publiceret: 9. februar 2024

Arbejdssted

Rødby