Cy­ber­sik­ker­heds Tech Lead hos PET

Vil du bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Så er du måske vores nye Cybersikkerheds Tech Lead.

Som Cybersikkerheds Tech Lead skal du understøtte PET i at navigere i et evigt omskifteligt trusselsbillede. Du skal have en teknisk baggrund, hvor du ikke er bange for at sætte dig bag keyboardet. Du skal interagere med et bredt interessentlandskab, som inkluderer, men ikke er begrænset til, udviklere, platformsingeniører, netværksspecialister og forretningsanalytikere. Du vil hjælpe dem med at forstå deres risici bedre og hjælpe med at implementere passende løsninger.

Om jobbet

Vi tilbyder en central rolle i en nystartet sektion. Stemningen i sektionen er kendetegnet ved en entreprenørånd. I stillingen refererer du til sektionsleder for cloud- og dataplatform-sektionen. Vi imødeser gerne din indsigt i cloud-teknologi, men rollen er tværgående og du vil have berøringsflade med hele IT-organisationen. Foruden dine kollegaer i sektionen, vil du indgå i et større Tech Lead fællesskab, hvor du jævnligt mødes med Tech Leads fra andre fagområder for at udveksle erfaringer og drøfte løsninger på forskellige emner.

I rollen skal du:

 • Benytte dine færdigheder til at designe, bygge og implementere konkrete sikkerhedsløsninger
 • Coache kollegaer på sikkerhedsområdet
 • Være en rollemodel og forkæmper for best practice på cybersikkerhedsområdet på tværs af PET
 • Analysere og vurdere forretningsproblemer og krav
 • Udføre sikkerhedsgennemgange, identificere huller samt stå for udvikling og eksekvering af en konkret risikostyringsplan
 • Modellére, evaluere og teste sikkerhedskoncepter og -rammer

Hos PET vil du møde et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere betalt frokostpause og et godt fokus på work-life balance.

Om dig

Som person er du løsningsorienteret, struktureret og proaktiv, og bringer din idérigdom i spil med nye perspektiver til teamets fælles opgaveløsning. Du evner at løse nye opgaver hurtigt, og balancere kvalitet med tid til rådighed. Du er fleksibel, hvilket betyder, at du sikkert og effektivt kan skifte mellem opgaver, når prioriteringer ændrer sig, hvilket er naturligt i en organisation som PET, hvor operationer og opgaver kan dukke op med kort varsel.

Du skal endvidere evne at bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg, når vilkårene omkring dig ændres. Du er sikkerhedsbevidst, og ved hvordan man begår sig i den digitale verden, og du er villig til at lære nyt i en anderledes organisation. Dit arbejde vil være særdeles sensitivt af karakter og helt afgørende for PET’s operative virke.

Du skal gerne have:

 • Flere års erfaring med praktisk cybersikkerhed
 • Kendskab til almindelige sikkerhedsrammer og -standarder
 • Forståelse for risikostyring, vurdering og afhjælpning samt metoder
 • Evne til at coache andre
 • Stærke kommunikationsevner og evnen til at informere, inspirere og uddanne tekniske og ikke-tekniske målgrupper

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er pr. 1. maj 2024.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt og ansøgning

Vi forventer at påbegynde samtaler i uge 10 og afslutte dem i marts måned.

Du er velkommen til at kontakte os på mail HR-rekruttering@politi.dk for yderligere information eller spørgsmål. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Når du søger en stilling hos PET, giver du samtidig lov til, at vi må indhente dit CPR-nummer via CPR-registeret med henblik på identifikation af dig i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Vi indhenter dit CPR-nummer med det formål, at vi sikkert kan fremsende relevante og nødvendige dokumenter til dig via Digital Post.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 22. februar 2024.

Som Danmarks efterretnings- og sikkerhedstjeneste er det PET’s opgave at forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Rigsfællesskabet eller mod danskere og danske interesser i udlandet. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Gem job

Politiets Efterretningstjeneste
Publiceret: 9. februar 2024

Arbejdssted

Søborg

Job hos virksomheden