IT-pro­jekt­le­der til Ba­nedan­marks SAP S/4HANA-projekt


Sæt dit aftryk på Banedanmarks SAP S/4HANA-projekt

Banedanmark er i midt i et stort SAP S/4HANA-projekt. Efter en vellykket konvertering af SAP-systemet, implementerer vi en ny og forbedret digital understøttelse af vedligehold, fornyelse og nyanlæg af jernbanen i SAP S/4HANA.

Vores dygtige projektleder på projektet har desværre valgt at søge nye udfordringer udenfor Banedanmark. Derfor har vi brug for en projektleder, der kan springe ind i et komplekst SAP-projekt med mange interessenter, strategiske vinkler og spændende faglige udfordringer. Er det dig?

Det er en stilling med mange gode udfordringer og et spændende projekt, fyldt med engagerede kollegaer og konsulenter. Trives du med at arbejde med både teknologi og projektledelse – og med mennesker? Så har du nu chancen for at stige om bord på - hvad vi selv synes - er Danmarks mest spændende SAP-projekt: Et projekt, som sætter et synligt aftryk på dine kollegers hverdag og som faktisk hjælper til at effektivisere arbejdet med fremtidens grønne, digitale jernbane.

SAP-projektledelse med højt ambitionsniveau og erfaringer fra komplekse projekter med mange interessenter

Du kommer ind i et allerede kørende projekt med en fastlagt udrulningsplan over det næste halvandet år. Projektet kører derfor allerede i et højt gear i tæt samarbejde med Banedanmarks forretning, It og leverandørens konsulenter. Det er derfor væsentligt, at du evner at navigere i dette krydsfelt med mange interessenter og interesser.

Som projektleder for SAP S/4HANA-projektet har du det overordnede ansvar for projektets fremdrift med blik for projektets tid, økonomi og scope. Du leder i det daglige arbejdet sammen med vores leverandørs projektleder – med fælles reference til en styregruppe, der ledes af Ressourcedirektøren.

Den løbende faglige kvalitetssikring af projektets leverancer laves sammen med de to fagligt ansvarlige for kravopfyldelsen, mens de forskellige spor i projektet ledes af fagleads fra organisationen. Herudover rummer projektet en række delprojekter, der ledes af egne delprojektledere.

Det er ind i denne virkelighed, at du skal projektlede. Det er dig, der skaber overblikket på tværs med din helhedsforståelse for alle de berørte områder af projektet, og du er det styrende og koordinerende bindeled mellem dine mange interne og eksterne projektkolleger.

Vi tilbyder et job, hvor du kan udleve dine faglige ambitioner uden at give afkald på balancen mellem arbejdsliv og fritid. I Banedanmark er fleksibilitet et nøgleord. Derfor tilbyder vi også muligheden for hjemmearbejde et par dage om ugen som supplement til hverdagen på vores hovedkontor i centrum af København ved Dybbølsbro Station, hvor det er let at komme til med bil, tog og cykel.

Hvem er du?

Vi lægger vægt på, at du har flere års erfaring med at arbejde med store ERP-projekter i komplekse organisationer. Lige så vigtigt er det, at du kan holde fremdriften i projektet, men med vægt på forståelse og respekt for alle medarbejdere og parter.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Derimod forventer vi, at dit CV rummer:

  • Dokumenteret erfaring med at arbejde med større ERP-projekter. Gerne SAP, men det kan også være andre ERP-løsninger.
  • Dokumenteret erfaring med succesfuldt gennemførte projekter i rollen som projekt- eller programleder for IT-projekter med et stort forandringselement.

Dit nye team

Du bliver en del af SAP-sektionen, der er forankret i IT, og lige nu består af 25 engagerede og dygtige kolleger, herunder erfarne SAP-specialister og projektledere med speciale i IT- og SAP-projekter.

Det meste af din dagligdag vil foregå i SAP S/4HANA-projektet, som er sammensat af repræsentanter fra stort set alle dele af forretningen, og af konsulenter fra vores leverandør, herunder deres projektleder, som du vil få et tæt samarbejde med. Dine kollegaer fra SAP-sektionen indgår desuden fast i projektet som delprojektledere og SAP-specialister med teknisk ansvar for løsningen.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC. Lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Stillingen vil eventuelt kunne besættes på åremål.

Selvom din første opgave bliver færdiggørelse af SAP S/4HANA-projektet, så er der ikke tale om en tidsbegrænset ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har lyst til at være med, kan du sende din ansøgning med CV ved at klikke på linket "Ansøg" og følge instruktionerne. Samtaler forventes afholdt løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Søren Lomholt Hansen på 2518 3275.

Banedanmark opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Går du videre fra de indledende samtaler, vil der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.

Ansøgningsfrist: 29-02-2024.


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

bane.dk/Job-og-karriere

Gem job