Me­d­ar­bej­der til digital for­mid­ling (tids­be­græn­set an­sæt­tel­se)


Som vores nye kollega inden for digital formidling bliver du en del af kontoret Told Projekter 2, der blandt meget andet, driver Onboarding Management (OM). OM-teamet beskæftiger sig blandt andet bredt med digital formidling og implementering i relation til det nye Toldkodeks (EUTK), som Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er med til at udvikle og implementere for Toldstyrelsen. I øjeblikket forbereder vi os til at kunne håndtere de sidste releases frem mod 2025. Og netop fordi vi er ved at være færdige med at udvikle de nye Toldsystemer, er denne stilling en tidsbegrænset ansættelse til 31-12 2024.

Idet OM-teamet er overgået til digitale undervisningsmaterialer (vejledningsvideoer, navigationsvideoer og skriftlige vejledninger) har vi brug for en mediemedarbejder, som kan styre og producere video- og lydprodukter i samarbejde med resten af teamet.

For at kunne udføre vores opgaver, samarbejder vi med en række dygtige kollegaer fra andre områder i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og ikke mindst fra Toldstyrelsen samt andre styrelser under skatteministeriet.

Samarbejde og udvikling af undervisningsmaterialer

Som udvikler af digitale læringsmaterialer, arbejder du tæt sammen med andre medlemmer af OM-teamet. Du har et særligt fokus på digital formidling. Du har sammen med dit team et medansvar for at skabe dialog og koordinering med det øvrige implementeringsprogram, særligt de teams med ansvar for systemudvikling.

Derudover skal du:

 • Deltage i udvikling OM’s digitale læringsportefølje
 • Deltage i tilrettelæggelse af den digitale produktion
 • Udarbejde og bistå til afvikling af workshops inden for video- og lydproduktion
 • Være vores video- og lyd-”go-to person”, der rådgiver OM-teamet vedrørende produktion af video og lyd.

Nysgerrig, struktureret og løsningsorienteret

Vi forstiller os, at du kan dokumentere dit know-how i forhold til video og lydproduktion på højt niveau. Vi forventer, at du har dyb erfaring med digital formidling og har lyst til at videregive din viden. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at samarbejde i en it-organisation, hvor tingene kan gå stærkt og at du har lyst til at arbejde i en organisation, som arbejder efter en tilpasset agil metode. .

For at lykkes i stillingen, er det vigtigt, at du:

 • Brænder for at udvikle læringsmaterialer inden for digital kommunikation
 • Kan skabe visuelt lækre produkter
 • Evner at omsætte komplicerede informationer, processer og strategier til klart og forståeligt sprog
 • Er nysgerrig over for det, du ikke forstår, og har en veludviklet sans for at bygge broer på tværs af fagligheder og ansvarsområder
 • Formår at håndtere mange interessenter, der indimellem har roller og ønsker, som konflikter med hinanden
 • Er en passioneret formidler både intern og ekstern
 • Er god til at deltage i at planlægge, prioritere og realisere teamets leverancer også under et til tider stort arbejds- og tidspres.

Vi arbejder agilt og du må forvente løbende ændringer, som påvirker dit arbejde, ligesom du må forvente at blive involveret i andre arbejdsopgaver i programmet.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send dit CV med en motivation for jobbet samt eksamenspapirer via linket ”Ansøg” senest d. 7. marts. Vi gør opmærksom på, at dette er et genopslag.

Ansættelsen er tidsbegrænset til d. 31.12.2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Souschef Line Hemmingsen på telefon: 72371531.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
22. februar 2024
Ansøgningsfrist:
7. marts 2024

Job hos virksomheden