Erfarne udviklere der kan tage ansvar for udvikling og kvalitet


Er du seniorudvikler, der ønsker at tage ansvar for gode løsninger? Vil du indgå i et kontor, der udvikler og driver it-løsninger der understøtter gældsinddrivelsen i Skatteforvaltningen. Så er det måske dig, vi søger til Gældssystemer Komponenter i i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Vi leverer it-løsninger, der skal sikre korrekt inddrivelse af offentlig gæld. Vi søger erfarne udviklere, der har ambitioner og som kan tage lead på udviklingsarbejdet og etablere et målbillede for kvalitet i udvikling, og robusthed i applikationsdriften på en række af vores systemkomponenter. Vi lægger vægt på høj faglighed fra kode til produkt og sætter en ære i at levere på tid og økonomi, samt i aftalt kvalitet.

Hos os får du mulighed for en karriere, hvor du både kan påvirke løsningen og retningen for din faglige udvikling. Vi søger udviklere og afhængig af din profil kunne din opgaver være følgende:

 • En rolle hvor du vil indgå i et af vores full-Stack udviklingsteams som senior udvikler
 • Samarbejde i et agilt i rammeværk, med sprints, daglige stand-ups, Scrum boards og leverancer i løbende releases
 • En rolle som Systemejer for flere komponenter
 • Overse og styre udviklings- og driftsaktiviteter i hele leverancekæden
 • Tilrettelægge og styre kravspecificering fra teknik til forretning, så vi sikrer den rigtige løsning er aftalt med forretningen

Vi anvender moderne teknologier og værktøjer

I jobbet kommer du til at arbejde med mange moderne teknologier og værktøjer bl.a. Java, SQL, Oracle, Spring Boot, Github + Git, REST og SOAP webservices.

Du kan se frem til at blive en del af et velfungerende kontor, hvor vi arbejder med flere udviklingsmodeller og fagligheder i et SAFE rammeværk. Vi styrer så vidt muligt på baggrund af fælles data. Omgangstonen er uformel, og vi holder løbende sociale aktiviteter af forskellig karakter.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du fx er uddannet datalog, ingeniør eller har en anden relevant uddannelse og gerne har en solid og relevant erfaring. Det vigtigste er, at du er fagligt velfunderet, engageret og vant til at samarbejde i og med udviklingsteams. Du skal have lyst til at videreudvikle dine kompetencer og opbygge viden i tæt samarbejde med dine kolleger, samt være villig til at tage ansvar for både dine og kollegers løsninger.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er kvalitetsbevidst og medvirker aktivt til at teamet leverer velfungerende software, som et testet grundigt
 • Har analytisk sans og evner at nedbryde løsninger i portioner, så de kan prioriteres og færdiggøres indenfor et sprint
 • Har respekt for fælles standarder, samt for at levere kode, der lever op til disse
 • Kan kommunikere og producere beslutningsoplæg til ledelsen i forskellige fora
 • Har evnen til at lære hurtigt, er struktureret og løsningsorienteret
 • Har stor interesse for den nyeste udvikling og kan udfordre tekniske beslutninger i samråd med områdets Solution Architect

Vores kontor

Kontoret Gældssystemer Komponenter er en del af Gældsområdet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Vi fungerer som it-partner for Gældsstyrelsen og har en central rolle i at effektuere de ønsker og behov, som Gældsstyrelsen har. I kontoret drifter og udvikler vi en række kritiske komponenter, der understøtter den offentlige gældsinddrivelse.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Ansøg” senest den 11. marts 2024.

Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Ditte Møllegaard Christensen på telefon 72 37 26 84 eller via LinkedIn.

Vi indkalder til og holder samtaler løbende. Der kan indgå en case, en logikanalyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Tiltrædelse vil være den 1. maj 2024 eller efter aftale.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
27. februar 2024
Ansøgningsfrist:
11. marts 2024

Job hos virksomheden