Er du kan­di­dat­stu­de­ren­de og IT-in­ter­es­se­ret? Sydbank tilbyder Danmarks fedeste studiejob


Vi tilbyder

En unik og spændende mulighed for at færdiggøre dit studie samtidig med et spændende studie job i Transformation Office i Sydbanks hovedkontor i Aabenraa. Hos os vil du kunne dygtiggøre dig og supplere din teoretiske faglighed med studierelevant erhvervserfaring.

Om jobbet

Som studentermedhjælper i Transformation Office bliver du del af vores hverdag, hvor vi har fokus på digital transformation og Sydbanks medarbejdere i forandrings processer. Her arbejder vi i et dynamisk miljø, hvor vi dagligt skubber til den digitale agenda i Sydbank på tværs af hele organisationen. Vi har derfor mange touch points i organisationen, hvilket for dig som studentermedhjælper betyder høj opgave variation og en mulighed for at gøre en forskel. Dine mulige opgaver kunne være:

  • Understøtte planlægning og afvikling af workshops
  • Udarbejdelse af præsentationsmateriale
  • Skabe overblik over teamets opgaver og status
  • Udarbejde bruger undersøgelser, analyser og præsentation af findings
  • Diverse kommunikationsopgaver
  • Test af nye løsninger

Din udvikling er vigtig for os, så du vil derfor få mulighed for at påvirke indholdet i dine arbejdsopgaver i takt med erfaringen i jobbet, initiativ og interesse.

Som studeentermedhjælper vil du opleve høj mulighed for at bidrage og tage ansvar samtidig med at du vil opleve den støtte og sparring, som du naturligt vil have brug for. Du bliver del af et stærkt team med højt humør og vi hjælper dig godt på vej.

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer ugentligt fordelt på 2-3 dage.
Dine studier er vigtige for os, og vi tager derfor højde for både dit studie og eksamener. Det er ikke bare noget, vi skriver, det mener vi. Derudover vil du i dine undervisnings og eksamensfrie perioder have mulighed for at arbejde fuld tid.

Om dig

Du er studerende og i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse, der har fokus på emner som digitalisering, udvikling, organisation, kommunikation, forandringsprocesser, læring og/eller uddannelse. Derudover har du minimum 1 ½ år tilbage af dine studier.

Vi lægger vægt på at du er selvstændig og viser initiativlyst, at du har en kreativ side krydret med flair for analytiske opgaver, og at du er udadvendt og besidder gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner. Og sidst men ikke mindst en nysgerrighed til at prøve noget, du måske ikke har prøvet før og at du har en naturlig interesse i digitale løsninger. Derudover er det et plus, hvis du er gode venner med Office-pakken, der er nemlig også arbejdsopgaver i både Excel, Word og Powerpoint.

Om os

Sydbank er Danmarks 3. største bank med ca. 2.200 medarbejdere, hvoraf ca. halvdelen arbejder på Sydbanks hovedkontor i Aabenraa.

Sydbank har en af Sønderjyllands største IT-afdelinger, så vores organisation består af en bred vifte af IT-funktioner og vi kan derfor tilbyde spændende faglige miljøer, unikke opgaver og muligheder. Sydbank er i en spændende udvikling og har i 2023 skruet op for den digitale transformation, hvor vi hele tiden arbejder med at omstille os til fremtidens bank.

Du bliver en del af Transformation Office i Digital Banking som består af 7 kollegaer, som har det tilfælles, at vi brænder for udvikling og implementering af initiativer der støtter op om Sydbanks digitale ambition og strategi.

Praktisk information

Skulle du have nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til People & Culture Lead Anette Barsøe Friis på +45 2152 5921.

Ansøgningsfrist:
14-04-2024

Reference:
2024-3065


Om Sydbank – Danmarks Erhvervsbank

I Sydbank er vores mål hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. I Sydbank får du kolleger, der interesserer sig for dig, og som altid er klar til at hjælpe og lytte.

Hos Sydbank er vi eksperter i at hjælpe rygraden af dansk erhvervsliv – de store og mellemstore virksomheder. Derfor kalder vi os Danmarks Erhvervsbank. Men vi rådgiver også dagligt tusindvis af danskere med deres privatøkonomi og investeringsmuligheder. Vi prioriterer de nære relationer og baserer vores rådgivning på et fundament af stærk faglighed og ordentlighed.

Sydbank har rødder i det sønderjyske, men med ca. 2.200 medarbejdere fordelt på hovedsædet og 65 afdelinger rundt om i landet er vi bank for hele Danmark.

Læs mere på www.sydbank.dk/karriere

Gem job

Sydbank

Arbejdssted

Aabenraa

Vigtige datoer

Indrykket:
28. februar 2024
Ansøgningsfrist:
14. april 2024