Stu­den­ter­med­hjæl­per til Bestil­ling & Te­le­fo­ni­tea­met i IT Center Aalborg

Har du lyst til at komme tæt på en spændende arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver og gode kollegaer og vil du være med til at yde en professionel support til vores kolleger i skatteforvaltningen? Så grib muligheden nu og bliv en del af Bestillings & Telefoniteamet (BTT).

Studentermedhjælper med interesse for IT

Som studentermedhjælper bliver du en vigtig aktør i at understøtte dine kollager og vores kunder. Du får din daglige gang i ITC Services, placeret i Aalborg, som en del af teamet BTT. Her hjælper du dine kolleger på tværs af skatteforvaltningen, med at håndtere deres IT-udfordringer, således de kan fokusere på deres kerneleverancer. Din overordnede opgave, er at levere en effektiv og kvalificeret IT-support, kombineret med en god service.

Som en del af BTT, får du ansvaret for at løse Incidents, samt Service Requests relateret til ordinære bestillinger. Fokus vil være på håndteringen af bestillinger, til vores mange nyansatte medarbejdere. Opgaveløsningen vil primært foregå i tæt samarbejde, med dine nærmeste kolleger på adressen i Aalborg, men der vil også være mulighed for at aftale hjemmearbejde, i perioder med en høj studieaktivitet.

Jobbet giver dig mulighed for løbende at udvikle dine IT- og administrative kompetencer gennem praktiske opgaver og med hjælp fra erfarne kollegaer, idet kontoret er en del af en større infrastrukturenhed på ca. 200 medarbejdere, der alle beskæftiger sig med it-infrastruktur, så der er et stort fagligt fællesskab og altid hjælp at hente i organisationen.

Der vil helt naturligt være en oplæringsperiode i forbindelse med opstarten. Herefter forventer vi, at du vil være i stand til at arbejde selvstændigt med opgaverne.

Vi forventer, at du:

  • Har en grundlæggende forståelse for it
  • Er i gang med en videregående uddannelse, gerne med fokus på IT/administration
  • Er serviceminded og brugerorienteret
  • Er struktureret og målrettet
  • Er fleksibel og imødekommende
  • Har gode kommunikative egenskaber
  • Er en teamplayer
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Grundig introduktion og onboarding

Du kan se frem til at arbejde i et nyt og dynamisk team, hvor du i høj grad har mulighed for at præge dine opgaver og vores processer. Vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone, samtidig med at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV og relevante beviser bedes sendt via linket senest d. 13. marts. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamkoordinator Ronni Knudsen på 7237 2232 eller Souschef Jette Kristensen 7237 4143.

Vi forestiller os, du kan starte 01.04.2024. Arbejdstiden er gennemsnitlig 15 timer om ugen, med mulighed for flere timer i peak-perioder. Omvendt er der også fleksibilitet i eksamensperioder, hvor timetallet kan nedjusteres. Ansættelse er på overenskomstvilkår i henhold til overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Lauritsens Plads 1, 9000 Aalborg.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Aalborg

Vigtige datoer

Indrykket:
28. februar 2024
Ansøgningsfrist:
13. marts 2024

Job hos virksomheden