IT-arkitekt til en rivende udvikling og mo­der­ni­se­ring af legacy-systemer


Er du, eller drømmer du om at blive IT-arkitekt? Og vil du sammen med os slå de første streger og at være med til at designe, udvikle og implementere fremtidens IT-løsninger? Så har vi i Udviklings og Forenklingsstyrelsen her stillingen, der bringer din faglighed til nye højder.

Skatteforvaltningens Forskuds- og årsopgørelsesløsninger opkræver årligt over 600 mia. kr. Det har de samme systemer gjort i årtier, men de er af ældre dato og trænger nu til omfattende modernisering. Det er derfor en af de største IT-opgaver i Danmark, og transformationen vil ske trinvist over en årrække sideløbende med pålidelig drift.

Alsidigt arkitekturarbejde

Sammen med et kompetent team af syv arkitekter i kontoret Forskud og Bolig vil du blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvis primære ansvarsområde er systemer til opkrævning af personskatter. Moderniseringen af Skatteforvaltningens IT-portefølje er i rivende udvikling, og du vil derfor få en unik mulighed for at være med til:

  • fra starten at udarbejde og vedligeholde målarkitektur, moderniseringsplaner og guidelines
  • at realisere målarkitekturen i nye systemer med moderne teknologier
  • at udarbejde løsningsarkitektur i forbindelse med projekter, der videreudvikler vores systemportefølje mod målarkitekturen
  • at sikre IT-systemernes fortsatte levedygtighed og drift under modernisering.

Nysgerrig på moderne teknologier og projektorienteret samarbejde

Vi forestiller os, at du har erfaring og viden indenfor IT-arkitektur, og at du helt sikkert kommer med en stor lyst til at designe og omsætte forretningens beskrivelser og behov til tekniske løsninger. Du sætter en ære i at samarbejde på tværs, sikre koordinering og videndeling. Som en stærk formidler har du sans for at skabe relationer med udgangspunkt i faglighed og ræsonnement, og du er nysgerrig på vores rejse og har lyst til at lære endnu mere om:

  • udvikling af målarkitektur og moderniseringsplaner
  • design af løsningarkitektur, der sigter på vores målarkitektur
  • informationsarkitektur og datakvalitetsforbedring
  • moderne integrationsteknologier og -værktøjer
  • applikationsporteføljestyring
  • cloudbaseret IT-arkitektur

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen arbejder vi team- og projektorienteret, og det er derfor naturligt for dig, at du indgår i projektgrupper på en positiv og konstruktiv måde.

Du kan se frem til at arbejde med arkitekturrammeværket Den Fællesoffentlige Digital Arkitektur og du indgår i vores tværgående IT-arkitektur netværk, hvor der er rig mulighed for at sparre med dygtige arkitekt-kollegaer.

Grundig on-boarding og balance i dit arbejdsliv

Hos os vil du opleve et dynamisk kontor og i et team, hvor du har mulighed for at præge dine opgaver og vores processer. Vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone samtidig med, at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os. Du vil indgå i et grundigt introduktionsforløb, hvor du vil få tildelt både en faglig og en praktisk makker, som vil hjælpe dig med at komme i gang med opgaverne. Vi tilbyder mange former for faglig udvikling i form af uddannelse, certificeringer og kurser.

Ligeledes er det vigtigt for os at balancere, hvor meget arbejdet fylder i dit liv, og derfor vægter vi work-life balance højt.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV bedes sendes via linket ”Ansøg” senest den 21. marts 2024. Vi holder løbende samtaler.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til kontorchef Ann Jensen på tlf. 72373783 eller teamleder Jakob Langeland på tlf. 72389818.

Vi forventer at benytte personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest og reference.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er Nybrovej 110 og 116, 2800 Kongens Lyngby.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Kongens Lyngby

Vigtige datoer

Indrykket:
4. marts 2024
Ansøgningsfrist:
21. marts 2024

Job hos virksomheden