Student Assistant / Onsite Support

Vil du være med til at supportere KMD’s ansatte, samt drifte 3000+ laptops og smartphones i samarbejde med dygtige og erfarne kolleger? Har du en god teknisk forståelse, og ved du hvad, der kræves for at få tingene til at spille? Er du serviceminded og har forståelse for vigtigheden af at yde sublim service til kollegaer og kunder?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, har du mulighed for at få en studenterstilling i Onsite Support. Vi supporterer KMD’s medarbejdere samt vores datterselskaber ift. hard- og software på pc’ere og mobiltelefoner.

KMD udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, regions-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark. KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for borgerne hver dag hele året rundt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Opfyldning og oprydning af IT-lager
  • Opdatering og opfølgning af CMDB og lagerstyring
  • Udrulning af klienter og software ved hjælp af SCCM
  • Ad hoc-opgaver
  • Mindre support-opgaver

Vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til planlægning af din arbejdstid, hvor vi regner med, at du kan hjælpe os ca. 15 timer om ugen. Du får arbejdsplads i Ballerup og på Frederiksberg efter aftale og vil indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige medarbejdere.

Vi værdsætter, at der er højt til loftet, plads til de gode ideer, og at vi hjælper hinanden. Tonen er uformel, og vi syntes, det skal være sjovt at gå på arbejde, også selvom vi har travlt.

Dine kvalifikationer

Du er i gang med en uddannelse f.eks. som IT-supporter, datatekniker eller lignende. Som person er du engageret og serviceorienteret. Du vil gerne lære nyt, fordi du ved, at det er vejen frem. Du trives med forskelligartede opgaver, og du kaster dig gerne ud i noget helt nyt.

Desuden gælder det, at du:

  • Er interesseret i IT og gerne vil lære mere
  • Behersker Microsoft Windows og Office-pakken
  • Er en positiv og konstruktiv teamplayer – også i en travl og foranderlig hverdag
  • Er proaktiv – du sidder ikke og venter på at blive sat i gang, men opsøger aktivt opgaver og løsninger
  • Er god til at kommunikere - du taler og skriver dansk og engelsk

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4,8 mia. kr. og har cirka 2.600 ansatte. KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

Vil du vide mere?

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og slår til, når vi finder den rette. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Ann Marie Pilbak Floris på +45 25291658.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S

Arbejdssted

Ballerup

Vigtige datoer

Indrykket:
15. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt