Stu­den­ter­med­hjæl­per til tvær­gå­en­de BI- og øko­no­mi­sty­rings­op­ga­ver


Er du ambitiøs og vil du udvikle dine økonomiske kompetencer i en af Danmarks største it-organisationer? Og vil du være en del af et socialt kontor, som også har det sjovt uden for arbejdstiden? Så har vi en spændende stilling som studentermedhjælper i Center for Bevilling, Budget og Metode.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en af de syv styrelser i Skatteforvaltningen. Vi varetager drift og udvikling af it- og dataløsninger i tæt samarbejde med fagstyrelser og departement i Skatteministeriets koncern. Vores arbejde har stor bevågenhed – både politisk og i offentligheden.

Tværgående BI- og styringsopgaver på økonomi- og regnskabsområdet

Centeret har ansvaret for den overordnede økonomistyring i UFST. Styrelsen har et årligt budget på knap 5 mia. kr., der bl.a. finansierer omkring 200 it-systemer samt en række af de største igangværende it-projekter og -udviklingsprogrammer i staten.

Som studentermedhjælper får du arbejdsopgaver på tværs af centret. Du skal primært bistå BI- og økonomiteams’ene, og dine opgaver vil primært være fokuseret omkring:

  • Vedligehold og videreudvikling af datamodel, herunder ETL fra en række kilder
  • Drift og vedligehold af eksisterende PowerBI-model samt rapportering
  • Udarbejdelse af månedlig og kvartalsvis økonomiopfølgning, herunder udarbejdelse af budgetter, prognoser og analyser mv.
  • Finansiel controlling og opfølgning for stort stabsområde

Hvem søger vi?

Du er i gang med en relevant videregående samfundsvidenskabelig uddannelse. Du har en stor interesse for økonomistyring samt flair for tal og databehandling. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har stærke analytiske evner, blik for detaljen og kritisk sans
  • tager ansvar og arbejder selvstændigt
  • har gode samarbejdsevner, da du vil have en bred samarbejdsflade
  • er talstærk og har erfaring med Excel

Et spændende og socialt kontor

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø, hvor vi i fællesskab finder de gode løsninger. Du vil altid kunne spare med gode kolleger, ligesom du vil indgå i en hyggelig og uformel omgangstone. Du vil blive en del af et ungt og socialt kontor bestående af ca. 25 medarbejdere, hvor vi ofte mødes uden for arbejdstiden.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ’Ansøg’ senest den 14. april 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til kontorchef Kim Topp Andersen på 7237 3099.

Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer pr uge.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
21. marts 2024
Ansøgningsfrist:
14. april 2024

Job hos virksomheden