Senior Data Scientist til AI/ML opgaver


Vil du være med til at drive udviklingen af machine learning (ML) værktøjer til rådgivningskoncepter baseret på populationer af mange tusinder af mennesker? Er du passioneret for at arbejde med data science, data management, AI og ML, hvor dine løsningerne kommer til at have direkte effekt på vores drift, og de mennesker vi arbejder med? Så læs videre her.

I AS3 rådgiver vi hvert år mere end 35.000 personer i livsforandrende situationer. Vi er især vækstende indenfor sundhedsområdet, og med de mange mennesker vi rådgiver hvert år, stiller det os i en førende position til at redefinere måden man fx går til psykolog på, og se på trends og sammenhænge som hidtil har været ubekendte. Vi er på en spændende vækstrejse, og søger derfor en erfaren Data Analyst Manager til at tage et bredt ansvarsområde inkluderende data science og udvikling af ML modeller i samarbejde med eksterne konsulenter.

Der hvor du kommer ind i billedet

I AS3 bruger vi eksterne konsulenter til en række opgaver, og givet vores størrelse og potentiale ønsker vi nu at få nogle af disse områder lokalt forankret med kompetencer iboende i virksomheden. Du vil med reference til - og i tæt samarbejde med - vores Head of Innovation, Data & Compliance komme til at spille en betydningsfuld rolle i koncernen. Som familieejet virksomhed er der ikke langt fra tanke til handling, hvorfor der i denne stilling er rig mulighed for at få indflydelse på vores leverancer.

Vi arbejder i øjeblikket med ML-modeller til vurdering af sandsynligheder for langtidssygemelding. Dette vil være dit første projekt at arbejde videre på i samarbejde med eksterne konsulenter – hvilket er indenfor vores forretningsområde, Work&Care.

I Work&Care arbejder vi med at hjælpe mennesker i svære perioder i deres liv, og vi arbejder med individuelt tilrettelagte, tværfaglige forløb. ML-modellerne skal altså være med til at identificere, hvilken risiko man har, og hvilket forløb og hvilke fagligheder der med fordel skal kobles på indsatsen. Eksempler på fagligheder i Work&Care er psykologer, fysioterapeuter, jobcoaches, psykiatere, læger, sygeplejersker mv. Med den indsigt disse ML-modeller vil bringe, vil du altså have muligheden for at gøre en forskel for de mange mennesker, vi hjælper hver dag.

Da du bliver AS3’s ekspert på området, skal du kunne drive disse processer og formidle den viden, der opstår, til andre interessenter i AS3.

Rollen indebærer blandt andet følgende opgaver:

 • Data Science-færdigheder: EDA (Explorative Data Analysis), anvendt statistik, modeludvikling og idriftsættelse af modeller. De avancerede analytiske modeller skal bruges til at forbedre beslutningstagning, produktudvikling og leverancer samt at identificere trends og mønstre, og give indsigt i vores store datamængde.
 • Vedligeholde og forbedre vores datainfrastruktur for at optimere dataindsamling og analyseprocesser.
 • Samarbejde tværfagligt for at forstå forretningsbehov og identificere nye dataanalyseopgaver.
 • Samarbejde med eksterne konsulenter, hvor du bliver AS3’s ekspert på området.

Kvalifikationer:

 • Erfaring med programmeringssprog som Python eller R.
 • Erfaring med ML, statistisk analyse, og datamining.
 • Erfaring med PowerBI er en fordel, men ikke et krav.
 • SQL færdigheder er en fordel, men ikke et krav.
 • Erfaring med cloud-baserede værktøjer, navnlig Microsoft Azure og Azure Machine Learning. Det er derudover en fordel hvis du har erfaring med Azure Databricks og Azure Data Lake.
 • Fremragende problemløsningsevner og opmærksomhed på detaljer.
 • Evner at tænke kritisk og stille de rigtige spørgsmål.
 • Erfaring med store datasæt og komplekse databaser er en fordel.
 • Minimum 3 års relevant erhvervserfaring.

Ambitiøs, værdibaseret virksomhed med fokus på work-life balance

I AS3 er vores kultur professionel og uformel, og vores værdier ’ordentlig, forretningsorienteret og langsigtet’ gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi tror på, at work-life balance er afgørende for at kunne trives og bidrage med det bedste, man kan.

Vi er ambitiøse og målrettede ift. at udbygge vores ledende markedspositioner i Norden. Det betyder blandt andet, at vi løbende udvikler nyskabende løsninger i branchen, herunder implementering af AI-baserede værktøjer. Vi arbejder med statistiske modeller og ML for at optimere vores rådgivning. Vi er datadrevne i vores tilgang til kunder og markedet, hvilket giver denne stilling unikke muligheder for at udvikle ambitiøse og nyskabende løsninger, understøttet af en dygtig organisation til at eksekvere dem.

Når du starter, sørger vi naturligvis for grundig oplæring, certificering på AS3 Academy og sparring fra en ambitiøs organisation, hvor vi arbejder struktureret med vores arbejdsmiljø. Da stillingen er nyoprettet, får du ligeledes stor mulighed for at forme og påvirke stillingen og ansvarsområdet.

Vi vægter fællesskabet højt, og i løbet af året inviterer vores personaleforening, Social Club, til diverse sociale aktiviteter, som eksempelvis fredagsbar, DHL-stafet, padel-turneringer, sommerfest og julefrokost.

Er du vores nye kollega?

Vil du være vores nye kollega, så klik på ’Ansøg’ og upload dit CV sammen med en kort motiveret ansøgning.

Ansøgningsfrist: 14. april 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Konsulent Pernille Fedders på 8210 0000 eller rekruttering@as3.dk.


AS3 er en nordisk rådgivningsvirksomhed. Med mere end 30 års erfaring i at støtte mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner, gør vi en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 35.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

Gem job

AS3 A/S

Arbejdssted

Viby J

Vigtige datoer

Indrykket:
3. april 2024
Ansøgningsfrist:
14. april 2024