Student Assistant til Customer Success Ma­na­ge­ment, Managed Services

Er du en passioneret og engageret universitetsstuderende på udkig efter en unik mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for Customer Success Management? Vi søger en dynamisk, udadvendt og proaktiv Associated Consultant med øje for detaljen til at styrke vores team. Måske det er dig?

Velkommen til Customer Success Management teamet

Du bliver en del af vores Customer Success Management team, hvis fornemmeste opgave er at sørge for, at vores kunder opnår værdi og oplever succes med de produkter og services, som de køber hos os. Derfor består en stor del af teamets arbejdet med at holde den gode relation til vores kunder og derigennem hjælpe og supportere dem.

Afdelingen ledes af Annette Lading, som en Vice President for Managed Services, og det er også hende du refererer til. Managed Services består af omkring 40 konsulenter, og er en del af Solutions & Services, som i alt består af 100 konsulenter.

I Danmark har Danoffice IT-lokationer i Ballerup, Hinnerup og Svendborg. Du bliver en del af en virksomhed i vækst med mere end 300 nye kolleger, der glæder sig til at tage imod dig.

Din nye hverdag

Som Student Assistant i vores Customer Success Management team vil du understøtte teamet med forskellige opgaver. Din rolle vil have mange forskellige kontaktflader og du vil være i tæt dialog med vores andre konsulenter, kunder og salgsafdeling.

Du vil blandt andet assistere i udarbejdelsen og opfølgning af kundespecifikke rapporter, bidrage til udviklingen og håndteringen af tillægskontrakter og deltage i styringen og gennemførelsen af små projekter rettet mod at forbedre kundetilfredshed og -succes. Herudover vil nogle af dine opgaver bestå af:

 • Udarbejde og vedligeholdelse af standarddokumenter samt deltage i interne projekter
 • Assistere ved kundetilfredshedsundersøgelser – drive og sikre efterfølgende rapportering samt identificere eventuelle actions
 • Støtte teamet med kontrol og revision i forbindelse med ISAE 3402 type 2 erklæringer for at sikre overholdelse af standarder og kvalitetskontrol

Hvem er du?

Du er i gang med en videregående uddannelse fra et universitet, gerne inden for økonomi, forretningsadministration, IT eller et beslægtet felt. Du forstår at succes er noget vi opnår i fællesskab, du er udadvendt og du trives med at være en del af en virksomhed i udvikling. Herudover ser vi gerne, at:

 • Du har en stærk analytisk tilgang og er detaljeorienteret
 • Du besidder fremragende kommunikationsevner og kan arbejde effektivt både selvstændigt og som del af et team
 • Du er nysgerrig og ivrig efter at lære, og du har en proaktiv holdning til problemløsning
 • Du har gerne erfaring med, eller kendskab til, Customer Success Management, rapportering, projektledelse eller revision, men det er ikke et krav.

Vi ser gerne, at du er i slutningen af din bachelor og starter på din kandidat efter sommeren, men mener du selv at du er den perfekte kandidat, så tøv ikke med at søge jobbet.

En del af vores netværk for studerende

Vi sætter en ære i at have et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer og en arbejdskultur, hvor vi passer godt på hinanden.

Du bliver også en del af GraDoIT, vores netværk for studerende, som består af studerende og elever i vores organisation. I netværket har vores yngre talenter et fantastisk sammenhold med rig mulighed for vidensdeling om emner, der rører sig blandt dem.

Herudover kan du se frem til:

 • Mulighed for at arbejde i en dynamisk og udfordrende rolle med stort ansvar fra dag ét
 • Et inspirerende arbejdsmiljø med dygtige og dedikerede kollegaer
 • Fleksible arbejdstider, der passer til dit studie
 • Værdifuld praktisk erfaring og karriereudviklingsmuligheder
 • Sundhedsforsikring
 • Frokostordning, samt fri frugt, snacks og sodavand
 • Fælles morgenmad hver fredag

Er du den rette til jobbet?

Har du den rette motivation og har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads med udfordrende opgaver og gode kolleger? Så send os straks en ansøgning, da vi inviterer til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job