Senior Devops Engineer


AURA er i gang med en større digital transformation, hvor hovedparten af de primære forretningssystemer skal udskiftes. Målet er at anvende standard platforme primært baseret på Microsoft Teknologier, og i den forbindelse er der en spændende opgave i at etablere de nødvendige integrationsplatforme og sikre muligheden for videreudvikling.

For at sikre den rette forretningsværdi for AURA, skal vi i den forbindelse udvide vores IT-Drifts Team, så vi sammen med vores udviklingsafdeling skaber en langsigtet arkitektur og løsninger, der understøtter AURAs fremtidige behov.

Din rolle

Vi søger derfor en Senior Devops Engineer, der brænder for at designe, udvikle og implementere effektive CI/CD-pipelines, automatiseringsscripts og infrastruktur som kode. Du vil være bindeled mellem IT-Drift teamet og Udviklings Teamet og samtidig kunne tilføje solid viden til vores afdeling.

Vi tror, at du:

  • Har en IT-relateret, teknisk eller anden relevant uddannelse (BSc eller MSc), for eksempel indenfor datalogi, software engineering eller lignende.
  • Besidder en dyb forståelse for DevOps-kultur og -metodikker, inklusive automatisering, continuous integration (CI), continuous deployment (CD), og infrastruktur som kode (IaC) med fokus på Azure.
  • Har flere års erhvervserfaring som DevOps Engineer med speciale i Azure, eller i en lignende rolle, hvor du har opnået erfaring med at udvikle og implementere automatiserede løsninger for softwareleverance og infrastruktur management i Azure.
  • Har solid erfaring med Azures cloud-tjenester og værktøjer, herunder, men ikke begrænset til: Azure DevOps, Azure Functions, Azure Logic Apps, Azure ARM Templates, Azure Container Instances (ACI), og Azure Monitor.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et andelsejet energiselskab, der lokalt forankret i det østjyske. AURA har eksisteret i knap 10 år og har i dag 350 ansatte. Vi er dedikeret til at levere innovative, bæredygtige og fremtidssikrede energiløsninger.

Du vil indgå i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af en organisation i udvikling. Her bydes visioner og ideer velkommen, og der er en generel høj trivsel blandt medarbejderne. Der er gode muligheder for faglig udvikling, ligesom du får gode muligheder for selv at udvikle og påvirke jobbet. Du kan forvente et positivt arbejdsmiljø med lyst til samarbejde på tværs af alle teams.

AURA har en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en meget velfungerende personaleforening, der arrangerer mange sociale arrangementer.

Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Det primære arbejdssted vil være i Odder, men der vil være møder på AURAs andre lokationer i Viby J og Galten.

AURA har fokus på at sikre det rigtige match – både fagligt og menneskeligt. Vi kalder løbende til samtale, så søg stillingen med motiveret CV på linket herunder

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jesper Blak
IT-driftschef
jrb@aura.dk

Gem job