Erfarne løs­nings­ar­ki­tek­ter til stort og komplekst sy­stem­land­skab


Kan du sikre en løsningsarkitektur, der understøtter forretningen optimalt i et komplekst systemlandskab? Så er stillingen som løsningsarkitekt hos os lige noget for dig. Her får du en fantastisk mulighed for at arbejde tæt på EU og sammen med de største leverandører i markedet på at udvikle og implementere kritiske it-systemer til Toldstyrelsen.

Ansvar for systemarkitektur i et komplekst systemlandskab

I vores kontor Told Projekter 1 udvikler vi IT-systemer til Toldstyrelsen, der skal forbedre arbejdsgange og understøtte de mange nye love, der kommer fra EU på området. Vi søger to nye kollegaer, som kan løfte rollen som løsningsarkitekt og hjælpe os med at tegne de store linjer på applikationsudviklingen på toldområdet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • Sætte teknisk retning og skabe overblik over systemer.
 • Designe og dokumentere integrationer mellem systemer.
 • Kvalitetssikre arkitekturmæssige slutprodukter fra leverandører.
 • Bygge bro mellem udviklingen og forretningen.
 • Initiere og koordinere udviklingsrelaterede initiativer for at sikre stabil drift at systemer.
 • Lave kravspecifikation til brug for udbud og efterfølgende samarbejde med leverandør.
 • Sikre at systemerne lever op til gældende standarder og best practices.

Frederik, løsningsarkitekt og en af dine nye kollegaer, fortæller:

Som arkitekt i Tolddomænet skal man navigere i et komplekst systemlandskab med mange forskellige komponenter, teknologier og interessenter. Det kræver overblik at være effektiv, men kan man først navigere, er der ubegrænset potentiale for at lære nyt; ikke mindst via tværfagligt samarbejde med alle de søde kollegaer.

Opgaverne er meget varierende, hvilket gør at man aldrig keder sig; og hvis man har noget at byde ind med, er der rig mulighed for at sætte sit præg på nogle af de største projekter i Danmark.

En god samarbejdspartner med værktøjskassen i orden

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse inden for IT, og har dokumenteret erfaring som løsningsarkitekt gerne fra en stor organisation eller inden for offentlig IT-udvikling.

Derudover forventer vi, at du:

 • Har solid erfaring med arkitekturprincipper (f.eks. 4+1, TOGAF eller lignende).
 • Er passioneret for dit fag og holder dig opdateret med nyeste viden på området.
 • Begår dig godt i store organisationer og evner at opbygge stærke interne relationer.
 • Arbejder struktureret og har evnen til at holde mange bolde i luften.
 • Besidder gode kommunikationsevner og kan formidle kompleks viden til ikke-tekniske kollegaer.
 • Kan kommunikere klart og professionelt på dansk og engelsk.

Bliv en del af Told Projekter 1

Du ansættes i vores kontor, kaldet Told Projekter 1, hvor vi er ca. 20 kollegaer med vidt forskellig baggrund og faglighed. Fælles er at vi har en uformel omgangstone, et fokus på godt samarbejde og en passion for det vi laver.

Der er gode muligheder for sparring og vi garanterer varierende og udfordrende arbejdsopgaver. I det daglige er du i tæt kontakt med eksterne konsulenter og har rig mulighed for at suge viden til dig herfra. Desuden kommer du på kurser og uddannelser, der er relevante i forhold til din personlige udvikling.

Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har fri parkering i kælderen.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Ansøg” hurtigst muligt og senest den 21. maj 2024.

Samtalerne vil foregå løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kontorchef Ria Andersen Frejlev på telefon 72375512 eller Souschef Søren Kops Gustafsen på telefon 72376282, alle dage mellem klokken 9-15.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil på nuværende tidspunkt være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
25. april 2024
Ansøgningsfrist:
21. maj 2024

Job hos virksomheden