System­ud­vik­ler til dao i Rødovre


Er du en erfaren udvikler med forretningsfokus og mod på at udvikle omfangsrige og komplekse IT-systemer til en virksomhed i rivende udvikling? Så får du her muligheden for at være med til at forny og nyudvikle avancerede systemer til dao, som er i stor vækst.

Om dao

dao er en danskejet virksomhed, som leverer pakker, aviser, breve og magasiner direkte hjem til kundernes postkasser eller til en pakkeshop efter kundens ønske. I dao står tiden aldrig stille! De er mere end 1.300 medarbejdere, fordelt 2 hovedkontorer i Vejle og Rødovre, 4 terminaler og mere end 35 distributionscentre fordelt udover hele landet.

Om teamet

Du kommer til at indgå i daos IT-team, som samlet er mere end 20 medarbejdere, hvor du får til opgave at udvikle på både nye og igangværende systemer sammen med 10 dygtige udviklere, og du vil arbejde tæt sammen med projektledere, forretningsejere og andre interessenter.

Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Rødovre, og der vil løbende være behov for rejseaktivitet til daos andet hovedkontor i Vejle.

Om jobbet

Som systemudvikler kommer du til at arbejde på mange forskellige projekter og opgaver, og vil efter grundig introduktion få både egne opgaver og være med i større projekter. Du vil støtte dine kollegaer med udvikling i psql, Oracle Forms og PHP, mens alle nye moduler og løsninger skal udvikles i Python og TypeScript. Dit fokus er på at forstå de eksisterende systemer og processer og udvikle rettelser og nye funktioner i høj kvalitet. Kendskab til databasedesign og datamodellering er nødvendig.

dao er på vej ind i et stort makeover af deres systemlandskab, og du vil derfor opleve både at skulle understøtte ældre systemer, mens du en anden dag skal udvikle helt nye løsninger på en moderne tech stack.

Dine primære ansvars- og arbejdsområder:

  • Udviklingsopgaver i psql, Oracle Forms, PHP, Phyton og TypeScript
  • Vedligeholdelse af nuværende systemer samt at se mulighederne i at udnytte viden fra dette til opbygning af nye modulære løsninger for forretningen
  • Tilsikre at kvaliteten af data, der videregives til andre systemer samt slutbrugere, er i top
  • Bygge mellemløsninger, så de nuværende systemer kan sameksistere med de nye systemer, da big bang overflytning ikke altid er en mulig løsning
  • Arbejde med store datamængder og dokumentere flow og anvendelse
  • Klargøring af data til anvendelse i standardløsninger
  • Medvirke til at gennemføre solide resultattests samt stresstests af både nuværende og fremtidige systemer
  • Samarbejde med kravstillere og projektressourcer på projekter, hvor du udvikler løsningerne

Om dig

Du har 10 års erfaring indenfor systemudvikling. Vi antager, at du har en teoretisk ballast og løbende har sikret, at dine kompetencer matcher markedet, og du har stærk erfaring i SQL (inklusiv databasedesign) og enten PHP eller TypeScript. Du har dokumenterede resultater fra at arbejde tæt sammen med kravstillere og interessenter, og vi ser gerne, at du har erfaring med projektleverancer baseret på agile metoder. Da dao bruger projektstyringsværktøjet Jira til styring af opgaver og Confluence til bl.a. dokumentation, vil det være en fordel med kendskab til dette.

Vi forventer, at du har en meget struktureret arbejdsform, er vedholdende, og at du har gode formidlingsevner både i skrift og tale, som kan anvendes på alle niveauer i en virksomhed. dao har medarbejdere med forskellige nationaliteter, hvorfor det er afgørende, at du taler og forstår dansk og engelsk.

Kontaktperson
Marianne Rishede
marianne@recruit-it.dk
Mobil: +45 31 31 73 11


dao leverer pakker, breve, aviser og magasiner til mere end 300.000 modtagere, 4000 forhandlere og 1200 pakkeshops, alle ugens 7 dage. Med hovedsæde i Vejle og Rødovre arbejder vi målrettet på at gøre det endnu lettere for vores kunder at sende og modtage forsendelser. Sådan har det været siden vi så dagens lys for over 100 år siden.

dao er ejet af JP/Politikens Hus, JFM samt Berlingske Media.

Gem job