DevOps Engineer til juridiske løsninger


Vil du være med til at sikre høj driftsstabilitet i kritiske juridiske løsninger?

Lettilgængelig viden om dansk lovgivning er en hjørnesten i vores velfærdssamfund. I Schultz leverer vi juridiske løsninger, som anvendes af advokater, jurister og sagsbehandlere til at forstå og fortolke lovgivningen. En af vores fornemste opgaver er at sikre en høj driftsstabilitet, så brugerne har tillid til systemet, når de træffer en vigtig afgørelse, arbejder frem mod en kritisk deadline eller skal tilgå lovinformation under en forhandling.

Lige nu søger vi en skarp DevOps Engineer, som kan grave sig ned i dybden i et komplekst systemlandskab og bidrage til at sikre stabile miljøer og effektive pipelines, der bringer værdi helt ud til brugeren.

Om jobbet

Du bliver en del af et Cloud Ops-team på 7 personer, hvor I deler faglighed og kan sparre tæt. Det er vigtigt for dine kollegaer, at I har slutbrugerens oplevelse in mente i jeres arbejde.

Du vil være den daglige ansvarlige for driften af vores lovportaler og vil fungere som en sparringspartner for andre tekniske medarbejdere på drift og infrastruktur af lovprodukterne.

Din rolle er både udførende og assisterende. Det vil sige, at du selv står for ændringer i infrastrukturen eller hjælper med at fejlsøge og supportere. Samtidig vil du assistere andre, som har mindre kendskab til infrastrukturen, når de har behov for det. Du skal derfor trives i at være hands-on og være drevet af at forbedre det eksisterende.

Om dig

Du nyder at arbejde i et team, hvor vi drager omsorg for hinanden og har en pragmatisk tilgang med egne erfaringsbaserede holdninger og idéer. Det er en fordel, hvis du arbejder struktureret og selvstændigt, og at det falder dig naturligt at tage ansvar.

Vores Kundesupport og IT-drift er kerneinteressenter i teamet, og derfor er det et stort plus, hvis du allerede er vant til det brede samarbejde, ligesom det falder dig naturligt at dokumentere dit setup og efterlade dit arbejde opryddet, før du går videre til det næste.

For at trives i rollen har du erfaring med:

 • Linux
 • Drift af Docker, Docker Swarm og Solr - eller interesse for at lære det
 • Netværk inkl. NLB og firewalls, herunder avanceret fejlsøgning, DNS og routing
 • Continuous Deployment

Derudover har du forståelse for:

 • On-prem datacenter-viden: Storage, blades, VMWare admin og netværk
 • AzureDevOps build pipelines (el. lignende)
 • Octopus Deploy (el. lignende)
 • Cloud eller interesse for at lære det: Azure PaaS og Kubernetes, migrering fra OnPrem til Azure
 • ElasticSearch

Om Schultz

I Schultz kommer du til at arbejde med IT-løsninger, der gør en forskel. Vi er ca. 200 medarbejdere, som hver dag arbejder for at styrke dansk retssikkerhed og hjælpe ledige i job.

Vi er specialiseret i fagtech og har et væld af forskellige fagligheder, der arbejder side om side og på tværs. Nogen taler flydende kode, mens andre kender hver en afkrog af beskæftigelseslovgivningen.

Vores struktur er flad og ledelsen transparent, fx samles vi til fælles infomøde hver måned. Vi er også en del gladere end gennemsnittet – faktisk er vores arbejdsglæde blandt landets højeste.

Vi har mere end 360 år på bagen og er ejet af en fond - og det betyder mere, end man lige skulle tro. Læs selv.

Vi tilbyder

 • Central beliggenhed lige ved Valby station - det er nemt at komme på arbejde, uanset om du bor på Vesterbro eller i Værløse.
 • En god chef: Vores ledere scorer altid exceptionelt højt i vores årlige medarbejdertilfredshedsundersøgelse, bl.a. for deres evne til at anerkende medarbejdernes indsats og skabe en åben og tillidsfuld arbejdskultur. Det kan du læse mere om her.
 • Særligt sammenhold: Vi synger morgensang, skåler i fredagsbaren og stopper op i hverdagen og fejrer vores sejre – både de små milepæle og de store aftaler.
 • Faglig fordybelse og fællesskab: Vi holder innovationsdage og hackathons og har vores egen årlige kinokonference.
 • Fleksibilitet i dine arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde - faktisk er du selv med til at definere de rammer, der gælder i dit team.

Og så har vi selvfølgelig en forrygende frokostordning, en solid sundhedssikring og mulighed for massage og fysioterapi.

Skal det være dig?

Synes du, at jobbet lyder spændende, vil vi meget gerne høre fra dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at IT-udviklingschef Bernd Rickenberg på telefon 26 84 22 40 eller mail ber@schultz.dk.

Vi behandler ansøgningerne, i takt med at de kommer ind, så skynd dig at sende din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job