Agil Coach


SDC søger Agil Coach med solid erfaring i at coache agile teams

Hos SDC lever vi for fintech. Det kalder på et agilt mindset, og vi er godt i gang med de agile metoder, der hvor det giver mening.

Det handler om at bringe mennesker, processer og teknologi sammen for at finde den mest hensigtsmæssige og effektive måde at arbejde på.

Vi har stadig flere teams, der arbejder med Scrum og har nu brug for mere kapacitet til at støtte og udvikle dem.

Det agile arbejde er i fuld gang - men rollen som Agil Coach er stadig ny hos SDC

Efterspørgslen efter kvalificeret coaching og uddannelse af SDC’s agile teams og projekter stiger, så nu søger vi DIG, der kan coache teams på mange forskellige modenhedstrin. Du bliver en del af vores agile kompetencecenter i PMO, hvor du er omgivet af engagerede kolleger. Også i de forskellige forretningsområder er der agile ildsjæle og teams, der er godt i gang. Men vi mangler dine skarpe kompetencer.

Du har en skarp evne til at analysere et teams arbejdsmetoder og identificere deres kerneudfordringer, med det formål at coache dem i at overvinde disse. Din fremragende faciliteringsevne og træningsevner går hånd i hånd med din passion for at udvikle og levere inspirerende undervisning i agile metoder og værktøjer.

Med din konkrete erfaring som Scrum Master, Product Owner eller tilsvarende, og din pragmatiske tilgang, er du dedikeret til at støtte andre, herunder Scrum Masters, Product Owners og Projektledere, i at forstå deres roller og den sammenhæng, de arbejder i. Dette fremmer en fælles udvikling.

Som Agil Coach skal du have erfaring med at:

  • Træne teams i agilt mindset, praktikker, Scrum, m.v., og klæde Scrum Masters på til at gøre det samme for deres teams.
  • Coache, rådgive og vejlede teamet for at forbedre og øge deres evne til at skabe værdi
  • Udfordre teams, Scrum Masters, Product Owners og projektledere til hele tiden at udvikle og forbedre sig
  • Facilitere et godt samarbejde på tværs af teams og over hele organisationen

Den ideelle kandidat har desuden indgående erfaring med at definere og implementere arbejdsgange for teams og projekter i Azure DevOps Boards.

Du vil arbejde både med enkelte teams, afdelinger og projekter, der er på forskellige modenhedstrin og vejlede dem i at etablere og anvende de rette processer, roller og værktøjer. Samtidigt skal du sammen med teamet i vores agile kompetencecenter rådgive organisationen om, hvilke tværgående initiativer, der skal sættes i gang for at understøtte og forbedre samarbejdet på tværs af organisationen.

Erfaren Scrum Master, Product Owner eller Agil Coach, der er god til forandringsledelse

For at blive en succes i jobbet skal du finde en god balance mellem et stærkt metodekendskab og en pragmatisk, empatisk og løsningsorienteret tilgang. Du trives i en rolle, hvor du går foran med et godt eksempel, og du motiveres af at arbejde i et kontinuerligt lærende og udviklende miljø. Og dine gode kommunikationsevner giver dig mulighed for at drive forandring og påvirke dine kollegaer.

Du har minimum 2 års erfaring fra tilsvarende rolle fra to eller flere organisationer. Du er erfaren i at facilitere agile events fra den første etablering af en product backlog til et sprint retrospective, der giver værdi for teamet. Du har også erfaring med at få samarbejdet mellem teams og interessenter til at fungere.

Du har en relevant længerevarende uddannelse og meget gerne erfaring fra en reguleret industri som bank, farma/medicin, finans, eller lign. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, da ca. en tredjedel af vores kolleger arbejder i Warszawa.

A great place to work!

Her får du en spændende og varieret stilling, som du selv er med til at definere og fylde ud. Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med en bred vifte af finansielle kunder i hele norden. Vi har høje forventninger til hinanden og synes, at det er sjovt at lykkes sammen. Og selvom hverdagen til tider er travl, hjælper vi altid hinanden. Derudover lægger vi vægt på faglig og personlig udvikling, og der vil være mulighed for deltagelse i kurser, konferencer og uddannelsesforløb.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode ansættelsesvilkår, god work-life balance, 6. ferieuge, omsorgsdage og sundhedsforsikring, blot for at nævne nogle af fordelene. Og så bliver du en del af en moderne IT-virksomhed med mere end 800 medarbejdere.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til afdelingsleder for PMO og Agile@SDC, Mathias Hollensen, på tlf.nr.: +45 2946 4216.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Gem job