System­e­jer med teknisk flair


Brænder du for governance, faste rammer og processer, så er det måske lige dig, vi er på udkig efter.

Vi søger en ny systemejer til vores team, der har ansvaret for drift af de nye toldsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi har et tæt samarbejde med Toldstyrelsen og sikrer understøttelse af deres forretningsprocesser både nationalt og i EU-sammenhænge.

Som systemejer i kontoret Toldsystemer er du omdrejningspunkt for koordinering af den daglige drift. Dele af systemerne håndteres centralt i EU-regi men med en lokal forankring, mens andre systemer udvikles internt eller leveres af eksterne leverandører. Du sikrer, at relevante afdelinger/medarbejdere både i UFST og andre styrelser inkluderes i arbejdet og du har fokus på at fastholde det gode samarbejde med de relevante forretningsområder i Toldstyrelsen.

Dine opgaver inkluderer blandt andet, at du:

 • Driver og deltager i processer ift. systemændringer (høringer, kommunikation med Infrastruktur, forretningsområderne og EU)
 • Deltager som rådgivende og koordinerende ved etablering af integrationer gennem gateways
 • Bidrager til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens vurdering og estimering af fremtidig IT-understøttelse af ny lovgivning, når det er relevant
 • Sikrer hurtig og effektiv håndtering af incidents
 • Deltager i og koordinerer funktionelle systemtests i samarbejde med dit team, forretningsområderne og EU
 • Anvender værktøjer, der understøtter ITIL-processer i det daglige samarbejde med forretningsområderne og EU.

Om dig

Du har en bred teknisk forståelse af netværk og integrationer og er analytisk i din tilgang. Du bliver ikke skræmt af ordet sikkerhed og samtidig forstår du at kommunikere med både teknikere og slutbrugere og alle derimellem. Du er it-generalist med et teknisk fundament og har et bredt kendskab til systemer og metoder. Derfor har du muligvis arbejdet som systemejer, Application Manager, Product Owner, IT-/ forretningskonsulent/udvikler eller it-projektleder tidligere.

Du synes, at det er spændende at samarbejde på tværs i en stor organisation med mange kollegaer, der har vidt forskellige baggrunde og her falder det dig naturligt at bidrage med din IT-tekniske viden og erfaring. Du har mod på at arbejde selvstændigt med dine opgaver og er nysgerrig og vedholdende. Derudover skal du kunne navigere i en hverdag, hvor der ikke altid er en facitliste på de udfordringer, du møder.

Noget af det vigtigste for os er at:

 • Du har en indgående IT-forståelse og har lyst til at udvide din horisont
 • Du er videbegærlig og er i stand til at sætte dig ind i komplekse IT-faglige og forretningsmæssige problemstillinger
 • Det falder dig naturligt at sparre med dine kollegaer ift. både løsninger og problemstillinger
 • Du sætter pris på et bredt fagligt miljø med både forretningseksperter og it-kollegaer og kan samarbejde på alle niveauer i organisationen
 • Du er initiativrig og tager ansvar og sikrer, at deadlines bliver overholdt.
 • Skriftlig og mundtlig velfunderet på både dansk og engelsk, da dit job også har et internationalt aspekt.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du kender til:

 • ITIL
 • Agile principper
 • Jira samt Confluence
 • Projektledelse

Kender du ikke til ovennævnte, så er vi en organisation, der tilbyder medarbejderne relevante kurser for at understøtte, at du lykkes godt i dit job samt at du kan videreudvikle dig kontinuerligt.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send dit CV med en motivation for jobbet samt eksamenspapirer via linket ”Ansøg” senest den 29. maj. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte souschef Trine Kirkedal på telefonnummer 72384248.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse eller case i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
7. maj 2024
Ansøgningsfrist:
29. maj 2024

Job hos virksomheden