Erfaren server- og in­fra­struk­tur­spe­ci­a­list til for­ret­nings­un­der­støt­tel­se


Vil du være med til at understøtte den centrale IT-infrastruktur, bidrage til at sikre stabil drift og skabe et solidt fundament for den digitale understøttelse af Familieretshuset? Så er du måske vores nye kollega.

Vi arbejder i Familieretshuset for at gøre en forskel for mange familier i Danmark, og som medarbejder i IT bidrager du i høj grad til, at kollegerne har professionelle og effektive digitale understøttelser.

Store dele af IT-driften i Familieretshuset varetages af Statens IT, som vores dygtige medarbejdere samarbejder og sparrer med. Netop derfor har vi brug for dig til at hjælpe os med at understøtte disse drifts- og udviklingsopgaver samt til at udarbejde og opretholde vigtig dokumentation, procedurer og vejledninger.

Din hverdag hos os

Vi søger en erfaren IT-konsulent, gerne uddannet IT-supporter, datamatiker, datatekniker eller lignende, der med baggrund i en god forretningsforståelse har evnen til at anvende IT-løsninger til understøttelse af vores kerneprocesser.

Dine arbejdsopgaver kan have forskellig karakter, men er alle centreret omkring sikring af en optimal IT-drift og -udvikling i Familieretshuset. Som led i dit arbejde kommer du til at arbejde med:

  • Drift af Windows Server-miljøer
  • Rettighedsstrukturer for brugere og privilegerede roller SQL-databaser
  • Prioritering af softwareopdateringer efter sårbarhedsniveau (CVE)
  • Generel vedligeholdelse og forståelse af forskellige fagapplikationer: Office 365, Teams, OneDrive og SharePoint Online

Højt fagligt niveau og fokus på teamsamarbejde

I IT er vi knap 30 medarbejdere fordelt på flere lokationer, de fleste dog placeret i Aabenraa. Mød Christine, som bliver en af dine kolleger i IT, og andre medarbejdere i Familieretshuset her på Mød en medarbejder (familieretshuset.dk).

Vi arbejder i tiltagende grad agilt og styrer vores opgaver i Jira – og vi er på udkig efter kolleger, der ud over deres faglige kompetencer besidder evnen og viljen til at samarbejde med forskellige fagligheder frem mod et fælles resultat.

Det kræver bl.a. en interesse for at forstå vores kollegaer både i IT og resten af organisationen, og det kræver faglighed og teknisk indsigt i at arbejde med systemmæssige sammenhænge både på applikations- og system-arkitektniveau. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med ESDH-systemer og informationssikkerhed. Erfaring med Oracle/SQL Server og databasemanagement samt Scripting-erfaring vil også være en fordel. Vi forventer ikke, at du har erfaring med alle disse, men at du har en teknisk forstand og erfaring, som du formår at bringe i spil i opgaveløsningen.

Vi tilbyder dig

Et meningsfuldt arbejde i en dynamisk organisation med spændende udviklingsmuligheder – fagligt såvel som personligt. Her er stærkt kollegialt samarbejde med god mulighed for sparring. Vi har gode arbejdsforhold og fleksible arbejdstider, herunder flekstid, der kan anvendes under hensyn til arbejdets tilrettelæggelse.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV, eksamenspapirer samt evt. anden relevant dokumentation via knappen "Ansøg" senest 27. maj 2024.

Vi forventer at afholde samtaler som følger:

  • 1. samtaler den 3. og 5. juni. Der er også mulighed for første-samtale online.
  • 2. samtaler den 10. og 12. juni.

Tiltrædelse gerne hurtigst muligt eller den 1. august 2024.

Arbejdsstedet er Familieretshuset i Aabenraa og ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Der kan forekomme begrænset rejseaktivitet til Familieretshusets øvrige lokationer.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte IT driftschef Lasse Weber Andersen på tlf. 5163 4622.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.


Om Familieretshuset

Familieretshuset hjælper borgere med at skabe ro, tryghed og retning i ændrede livssituationer. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt borger.

Vi løser opgaver inden for områderne: forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navngivning og navneændring, bidrag, faderskab og medmoderskab, adoption, værgemål og fremtidsfuldmagter.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Familieretshuset løser opgaver på det personretlige og familieretlige område. Familieretshuset behandler overordnet sager om brud og overgange i familien.

Det er Familieretshusets opgave at behandle sager, som handler om familien i bred forstand. På alle områder handler det om at finde de løsninger, der er bedst for hver enkelt familie.

Familieretshuset åbnede 1. april 2019 og erstattede Statsforvaltningen. Familieretshuset hører organisatorisk og budgetmæssigt under Social-, Bolig- og Ældreministeriet.

Gem job