Student Assistant til AI & Robotic Proces Au­to­ma­tion (RPA)


Join VIKING - and become a lifesaver

Er du på jagt efter det perfekte sted, hvor du kan udfolde dit potentiale og kombinere teoretisk viden med praksis?
Kan du se dig selv skabe et solidt fundament for din fremtidige karriere i en global virksomhed, som er den førende på markedet?

Kan du svare JA til ovenstående – så grib chancen for at blive Student Assistant hos VIKING Life-Saving Equipment A/S som en del af vores dedikerede Analytics & Automation team, med base på hovedkontoret i Esbjerg.

Som Student Assistant i Analytics & Automation, bliver du en del af et team, der primært beskæftiger sig med vedligehold samt videreudvikling af en central data platform til både traditionel rapportering og avanceret Business Intelligence inklusiv Machine Learning (ML) og AI. Teamet understøtter også forretningen igennem automatisering af digitale processer, bl.a. med Robotic Process Automation (RPA) teknologien. Som en underafdeling i Digital, er teamet med til at supportere hele organisationen på tværs af landegrænser.

Vil du med ombord?

Hos VIKING bliver du en værdsat og fuldt integreret del af dit team og virksomheden som helhed. Mange af vores øverste ledere og allerdygtigste specialister har selv startet deres karriere som studentermedhjælper eller trainee – så vi er altid på udkig efter fremtidige talenter og er villige til at lade dig gå hele vejen!

Når du starter hos VIKING, bliver du en del af vores stærke Young VIKING Network, hvor mere end 55 ambitiøse studentermedhjælpere, graduates og trainees går sammen om at booste deres personlige og faglige udvikling. Du kan læse mere om Young VIKING Network her.

Dine primære opgaver vil være:

 • Kortlægning af processer til automatisering (bl.a. ved RPA)
 • Udvikling af RPA-løsninger i Power Automate
 • Løbende driftsopgaver på vores RPA-miljø i Power Automate
 • Assistere på udvikling af vores data-platform

Til efteråret, vil du også blive inkluderet i vores implementering af AI og ML-teknologier, hvor der vil være Python-relaterede udviklingsopgaver.

Arbejdstiden er ca. 15-20 timer (2-3 dage) med fleksibilitet omkring eksamensperioder. De fleste af vores studentermedhjælpere skriver deres speciale for VIKING, og nogle vælger også at bruge deres semesterpraktik i afdelingen.

Vi forestiller os, at du:

 • Er i gang med relevant videregående uddannelse (f.eks. Data Science, eller lignende)
 • Har stærke analytiske evner og et detaljeorienteret mindset.
 • Har erfaring med programmering, gerne indenfor Python
 • Har kendskab til SQL
 • Hvis du har kendskab til RPA og/eller Power Automate er det en fordel
 • Behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt
 • Har du bopæl i Esbjerg-området, er det en fordel. Alternativt, er du vant til at pendle til/fra job.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en international og innovativ virksomhed med ambitiøse vækstmål. Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på sparring med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

I VIKING har vi en stærk kultur og giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt. Vi investerer i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en global organisation.

Derudover tilbyder vi:

 • Fokus på trivsel og work-life balance
 • En god sundhedsforsikring
 • Rabatordning til lokale butikker
 • En aktiv personaleforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer

… fik vi nævnt, at vi har Esbjergs bedste kantine? Og at adgang til eget fitnesscenter samt gratis massage og fysioterapi også er en del af pakken hos VIKING.

Din rejse hos VIKING starter her

Alle ansøgninger modtages online via ”Ansøg” i stillingsannoncen og behandles naturligvis fortroligt. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING er du velkommen til at kontakte HR Manager, DK Søren Langelund på mobil +45 2542 8240.

Læs mere på www.VIKING-life.com.

Join VIKING - Your career is safe with us.

Gem job