Sha­rePo­int-ad­mi­ni­stra­tor – læg IT-grund­ste­nen til den kol­lek­ti­ve transport


Vil du sætte dine IT-kompetencer i spil på en arbejdsplads med stor samfundsmæssig betydning? Og er du hjemme i SharePoint?

Så bliv en del af Metroselskabet Digitalisering og IT-afdeling, hvor du får:

 • Et udviklende og udfordrende job
 • Mulighed for at påvirke din rolle og de opgaver der er
 • En hverdag i en international organisation i udvikling, hvor fokus på IT er i højsæde.

Velkommen ombord på Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Det er os, der sørger for, at mere end 2 millioner passagerer kan køre med metroen hver uge, og vi bygger flere end 50 metro- og letbanestationer, der skaber nye forbindelser og muligheder i hovedstaden. Vi har en vision om, at alle skal kunne gå sikkert hjem fra arbejde, hver dag. Læs mere på m.dk og dinletbane.dk.

En betydningsfuld rolle med SharePoint i centrum, samt vores nye ESDH (Elektronisk sags- og dokumenthåndtering) system WorkPoint

Som vores nye SharePoint-administrator vil du være med fra starten af en rejse, hvor vi skal sætte vores ESHD-system, WorkPoint, i drift. Det betyder, at vi skal finde den bedste måde for hvordan support, vedligeholdelse og fremtidig udvikling skal gøres på den mest optimale måde. Sammen med teamet får du mulighed for at påvirke hele processen og sætte dit aftryk. Du vil også være med til at modernisere vores eksisterende on-prem SharePoint løsning, gennem migrering til en SharePoint online løsning.

Du kan se frem til en bred funktion, hvor du blandt andet:

 • Holder styr på SharePoint-installationer, on-prem og online
 • Laver nye løsninger, der møder forretningens behov
 • Administrerer vores workpoint-system
 • Løser incidents, problemer og står for integrationer til andre systemer
 • Har dialog mellem interessenter,der har behov for WorkPoint og SharePoint løsninger
 • Samt, har dialog til vores leverandører på området

Derudover:

 • Forestiller vi os, at du har en relevant IT-uddannelse, men det vigtigste er, at du har minimum 3 års erfaring fra en lignende rolle med SharePoint
 • Er det en fordel, hvis du har arbejdet med SharePoint on-prem, men ikke et krav
 • Du behersker engelsk i skrift og tale.
 • Er du god til at kommunikere og forstår vigtigheden i et godt samarbejde med forretningen

Agilt arbejdsmiljø og et godt samarbejde

Du får din hverdag på vores hovedkontor i Ørestaden med metroen lige til døren. Her bliver du en del af IT-enheden sammen med 65 kolleger, der bl.a. tæller vores udviklere, dataarkitekt og systemejere. Alle med en høj faglighed. Vi har det sjovt, og vi vægter et godt arbejdsmiljø højt og fejrer gerne vores succeser sammen.

I alt er vi ca. 400 kolleger i huset, der bruger hinanden på kryds og tværs. Vi har et helt særligt engagement og en stolthed omkring det vi laver – det skal du glæde dig til at blive en del af.

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder et udviklende job i et fagligt stærkt og dynamisk miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive transport. Vi tilbyder attraktive og fleksible ansættelsesvilkår.

For yderligere information om jobbet kan du kontakte Teamchef Andreas Utzon-Frank på tlf.: +45 7242 4691, eller auf@m.dk.

Vi afholder jobsamtaler løbende og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024.

Gem job