FOA søger backend-udvikler til IT og di­gi­ta­li­se­ring der gør en forskel

Vi søger en erfaren backend-udvikler, som brænder for at udvikle løsninger, der er med til at gøre en forskel for FOAs brugere og medlemmer

For stillingen gælder, at du kommer til at indgå i et af vores agile teams, der består af udviklere, forretningskonsulenter og arkitekter. Du vil få en central rolle i løsningen af opgaver og projekter med stor mulighed for fleksibilitet i din arbejdsdag samt gode sociale og faglige forhold.

Teamet deler ansvarsområder, sparrer og videndeler på daglig basis - også på tværs af de forskellige teams. Det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller, der tager ansvar og ejerskab for både dine egne og teamets opgaver, at du følger opgaverne til dørs, er god til at dokumentere og deler din viden.

Din baggrund

Du har to-tre års erfaring med udvikling af forretningslogik - eksempelvis indenfor forsikrings-, bank-, skat-, a-kasse-området eller tilsvarende. Her har du har opbygget erfaring med at omsætte lovgivning til forretningslogik og/eller løse komplicerede problemstillinger. Du er på hjemmebane i større udviklingsmiljøer, hvor du har deltaget i projekter og arbejdet agilt.

Din it-faglige uddannelse er en mellemlang eller lang videregående IT-uddannelse f.eks. datalog, ingeniør eller cand.it. Gennem dit arbejde og din uddannelse har du tilegnet dig viden om objektorienteret systemudvikling (OOP og OOD) og en grundlæggende indsigt i softwaretest.

Vi lægger vægt på, at du er analytisk og besidder matematiske færdigheder, har evnen til at lære hurtigt, er struktureret og løsningsorienteret samt behersker dansk i skrift og tale, kombineret med en kreativ og idérig tilgang når forretningsbehov skal omsættes til innovative løsninger.

Stillingen

Der sker løbende ændringer i reglerne på a-kasseområdet, og samtidigt er der et øget behov for digitalisering og automatisering af sagsbehandlingen, som skal understøtte en god service til FOAs medlemmer. I den sammenhæng er den primære opgave at vedligeholde og videreudvikle beregningskernen i vores a-kasse løsning så vi overholder lovgivningen og understøtter sagsbehandlingen. Derudover varetager teamet også opgaver, der relaterer sig til dataudveksling med myndighederne.

Opgaverne løses i tæt samspil med forretningskonsulenter og interessenter, og som udvikler er man med til at udvikle og vedligeholde løsningerne hele vejen fra idé til drift.

Vi arbejder i teamet med følgende teknologier

  • C++
  • C#, Visual Studio og .Net
  • Erfaring med DevOps og Git / versionsstyring
  • Linux
  • SQL
  • Relationsdatabaser og datamodellering
  • DevOps og Git / versionsstyring
  • Softwaretest
  • SOAP og REST webservices
  • Jira (Opgavestyring) og Confluence (Dokumentation)

Vi forventer at du er skarp på flere af de nævnte teknologier og har evnen og lysten til at lære dem at kende, hvor du har mindre kendskab.

Vi tilbyder

Som udvikler i FOA IT vil du blive en del af en ambitiøs afdeling med højt til loftet, stor faglighed og plads til kollegialt, socialt samvær. Afdelingen står for udvikling, servicering og vedligeholdelse af IT til forbundshuset, vores 32 lokale fagforeninger og A-kassen. Vi er ca. 75 medarbejdere fordelt på udviklere, forretningskonsulenter, arkitekter, projektledere, driftsteknikere, supportere og ledere.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende intern overenskomst med mulighed for tillæg for relevante kvalifikationer. Der er tilknyttet pensionsordning på 14 % og et ferietillæg på 3 %. Vi optjener syv ugers ferie, har massageordning/fysioterapi, motionskælder samt forskellige personaleforeninger.

Derudover er der gode muligheder for løbende efteruddannelse.

Du kan høre mere om jobbet hos Christian Olsen (IT-arkitekt) på tlf. 46 97 26 07 eller Dan Henrik Nielsen (Sektionsleder - IT-Udvikling) på tlf. 31 21 61 26. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender via FOAs elektroniske rekrutteringssystem senest 26. maj 2024. Vi forventer at holde 1. runde ansættelsessamtaler i uge 23 og 2. rundesamtaler i uge 24 2024.

Gem job