Studenter til PET’s me­di­e­over­våg­ning

Kan du heller ikke lade være med at følge med i nationale og internationale nyheder? Vibrerer din telefon konstant med nyheder? Færdes du hjemmevant på (sociale) medier, tænker på forkant og kan samtidig løbe hurtigt når det gælder? Og kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor frihed, demokrati og sikkerhed står i centrum for dine arbejdsopgaver?

Vi tilbyder en central rolle i PET’s medieovervågning, hvor vi søger studentermedhjælpere, der bl.a. kan hjælpe os med den løbende medieovervågning af både den trykte og den digitale nyhedsdækning i Danmark og store dele af verden. Samtidig vil du skulle løse et antal andre analytiske opgaver samt lettere sagsbehandling i en politisk/operativ kontekst. Stillingen er ca. 20 timer ugentligt og involverer hjemmearbejde ca. hver anden weekend. Samtidig skal du forvente arbejde udenfor almindelig arbejdstid.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, og du vil have fingeren på nyhedspulsen både i Danmark, Rigsfællesskabet og internationalt. Du vil opdage og erkende udviklinger før og mens de sker, sådan at PET kan skabe sikkerhed i Danmark, Rigsfællesskabet og for danske interesser i udlandet.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre alle vores medarbejdere.

Om dig

Du læser en videregående uddannelse på en af landets videregående uddannelsesinstitutioner. Det kunne f.eks. være statskundskab eller lignende studieretninger på KU, CBS, RUC – eller også noget helt andet fra f.eks. ITU eller DTU. Du har mindst et år tilbage af din uddannelse, gerne mere.

Det vil være en fordel, hvis du har relevant erfaring fra tidligere studenterjobs, evt. i den offentlige eller private sektor, eller gennem frivilligt arbejde.

Vi lægger desuden vægt på, at

  • Du kan samarbejde på alle niveauer og spiller godt sammen i et større team
  • Du har politisk tæft og kan skabe overblik over komplekse problemstillinger
  • Du er pligtopfyldende og pålidelig
  • Du har digital flair og synes det er spændende at sætte dig ind i tekniske løsninger, fx værktøjer for (sociale) medier, grundlæggende eller avanceret viden indenfor et eller flere programmeringssprog eller billed-/videoredigering
  • Du er positiv, særdeles fleksibel og kan arbejde selvstændigt
  • Du har særdeles gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner
  • Du kan beholde overblikket og præcision, selvom du løber hurtigt

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden – også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og demokrati, og dem, som vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsesstart pr. 1. august 2024

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere flextid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life-balance. Vær opmærksom på, at hjemmearbejde i udgangspunktet ikke er muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt og ansøgning

Du er velkommen til at kontakte os på enten tlf: 24 62 18 45 (opkald eller sms) eller mail: hr-rekruttering@politi.dk for yderligere information. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 23. maj 2024.


Som Danmarks efterretnings- og sikkerhedstjeneste er det PET’s opgave at forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Rigsfællesskabet eller mod danskere og danske interesser i udlandet. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Gem job