Ap­pli­ca­tion Spe­ci­a­list


Vil du være med til at styrke vores digitale afdeling som som specialist i abonnementssystemer?

Story House Egmont er en af Nordens førende medievirksomheder. Vi er passionerede historiefortællere og udvikler indhold til både trykte medier og digitale platforme og er hurtigt voksende inden for e-handel og digital markedsføring.

For at fastholde og udvikle vores høje kvalitet og vores stærke position på markedet søger vi nu en ny medarbejder, der kan styrke vores digitale afdeling. En afdeling med ansvar for applikationer og applikationsudvikling for hele organisationen inden for blandt andet ERP, E-Commerce, Machine Learning, Data Warehousing og diverse digitale services.

Du bliver en del af et entusiastisk og drivet team, der arbejder med at udvikle og vedligeholde de applikationer, der ligger inden for afdelingens ansvar. Her får du mulighed for at blive direkte involveret i forandringsarbejde, systemadministration og udvikling af nye funktioner og processer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med forretningen og have løbende dialog omkring support og forbedringer.

Arbejdsopgaver

Primært kommer du til at arbejde med systemadministration og udvikling inden for vores abonementssystem (Advantage CS), som varetager al vores abonnementsforretning, samt en række mindre egenudviklede applikationer inden for salg, distribution/logistik, kundeservice og marketing. Du kommer både til at arbejde direkte med forretningen, og dybt nede i vores processer og vores data, f.eks. ved at grave i databaser (SQL Server og SnowFlake) eller direkte via applikationernes UI.

Du får ansvar for områder, hvor du bliver vores ekspert, samtidig med at vi arbejder med et fælles overordnet ansvar inden for teamet, hvor alle hjælper til, når behovet opstår. På den måde kommer du over tid til at arbejde med en lang række forskellige områder og projekter. Da du vil støtte både vores svenske og danske kollegaer, vil din arbejdstid blive fordelt mellem vores kontorer i både Malmø og København.

Din profil

Du har allerede erfaring med at arbejde som ekspert inden for et lignende område og er vant til at arbejde med f.eks. forretningsprocesændring, fejlfinding og support. Du synes, det er sjovt at arbejde med at videreudvikle systemer og processer sammen med kolleger. Du er engageret og ikke bange for at tænke i nye baner og præsentere dine meninger for teamet, som gerne diskuterer løsninger og problemer sammen. Du er desuden analytisk og ser en udfordring i at forstå og arbejde med komplekse processer – samtidig med at du kan lide at forenkle dem, hvor det er muligt.
Det kombinerer du med en stor portion humor og personlig integritet.

Ønskekandidatens kvalifikationer

  • Erfaring og interesse for at arbejde som ekspert inden for et område med fokus på et eller flere forretningssystemer (med både fokus på teknologi og forretning)
  • God formidler med evne til at skabe relationer
  • Behersker de skandinaviske sprog (hovedsageligt dansk og svensk) og engelsk
  • Arbejder selvstændigt og struktureret
  • Erfaring fra arbejde med en abonnementsbaseret forretningsmodel
  • Erfaring med applikationsudvikling
  • Erfaring med at arbejde med databaser (SQL)

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende rolle med stort udviklingspotentiale i et moderne mediehus. Du kommer til at arbejde på vores moderne kontor på Østerbro, hvor kernevirksomheden er vores ugeblade og magasiner, der bl.a. tæller titler som Alt for damerne, Euroman, Eurowoman, Gastro og Anders And. Du vil indimellem være i Malmö, hvor en del af teamet arbejder.

Vi fokuserer på individuel udvikling og tilbyder store muligheder for personlig udvikling. Vi har faciliteter såsom fitnesscenter på stedet, fantastisk kantine med sund mad, Egmont-produkter, fleksibel arbejdstid, pensionsprogram, sundhedsforsikring og sociale aktiviteter.

Yderligere information

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Head of Subscription Systems, Johan Friberg, johan.friberg@egmont.com.

Arbejdsadresse: Strødamvej 46, 2100 København Ø

Ansøgningsfristen er 7. juli 2024, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Ansøg" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

Gem job