Tekniske testere der brænder for au­to­ma­ti­se­ring

Er du klar til at tage ansvar i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til skattevæsnet, og sikre, at vi får den bedste kvalitet igennem automatiserede test? Så kom og bliv del af vores team. Vi udvikler IT-systemerne til fremtidens toldområde. Du bliver ansvarlig for at automatisere test og validering.

Ny EU-toldlovgivning giver væsentlige ændringer både for erhvervslivet og Toldstyrelsen. Det meste af den samlede IT-portefølje på toldområdet skal skiftes ud. Det vil have stor betydning for den danske import og eksport og EU-forsendelser for det indre marked.

Din arbejdsdag byder på varierende arbejdsopgaver, der løses i de nyeste teknologier og værktøjer

Som teknisk tester hos os, kommer du til at have fokus på testautomatisering. Du får en bred og udfordrende opgaveportefølje, hvor du er ansvarlig for at automatisere test og sikre at, forretningskrav bliver testet effektivt.

Stillingen giver dig mulighed for at arbejde sammen med kolleger og leverandører med følgende opgaver:

 • Planlægge og gennemføre automatiseret test på unit/komponent, funktionel og accept niveau
 • Sikre at vi automatiserer de test cases der giver størst værdi først
 • Automatisere, dokumentere og vedligeholde regressionstest
 • Installere, konfigurere og vedligeholde værktøjer til testautomatisering og teststyring
 • Udarbejde og eksekvere testautomatiseringsscripts, samt dokumentere testresultater
 • Sikre sporbarhed mellem krav, testcases og defects

Du vil indgå i et agilt team, der selvstændigt specificerer og udvikler features til den samlede Toldløsning. I teamet udvikles der efter agile principper, og vi lægger vægt på et tæt samarbejde.

Vores nye kollega er kvalitetsbevidst og ”nørd” inden for teknisk test

Vi forestiller os, at du er en erfaren tester eller har baggrund som udvikler med et særligt interesseområde inden for testautomatisering og kvalitetssikring. Du har arbejdet med testautomatisering og kvalitetssikring og er metodestærk i test og så har du et bredt kendskab til værktøjer til automatiseret testafvikling. Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde i agile teams og har erfaring med SAFe

Det er en fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af følgende værktøjer:

 • Java
 • Scripting - fx Python, Javascript, Perl eller lign.
 • Playwright
 • Jmeter
 • BDD-teknikker (f.eks. Cucumber eller BDD-teknikker generelt)
 • Azure DevOps
 • Azure Test Plans
 • SoapUI/Ready API

Derudover har du erfaring med opsætning og konfigurering af værktøjer til testautomatisering og det er desuden en fordel, men ikke et krav, hvis du er ISTQB certificeret som Advanced Level Technical Test Automation Engineer eller tilsvarende.

Toldprogrammet (EUTK)

Du bliver tilknyttet toldprogrammet (EUTK) Vi er ca. 300 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. Vi har mange forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har fri parkering i kælderen.

Vi hjælper hinanden og arbejder tæt sammen for at øge kvaliteten i alt, hvad vi arbejder med. Der er en høj grad af fællesskabsfølelse og et godt samarbejde iblandt os. Omgangstonen er uformel og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring og vi trives rigtig godt i vores arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og sparring og vi garanterer varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og vi garanterer varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Ansøg” hurtigst muligt og senest den 14. juni 2024.

Samtalerne vil foregå løbende, indtil vi har fundet de rette kandidater til jobbet.

Spørgsmål til stillingen besvares gerne af souschef Laurs Rasmus Schifter på telefonnummer 72373271.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
24. maj 2024
Ansøgningsfrist:
14. juni 2024

Job hos virksomheden