Testere til et af Danmarks største IT-trans­for­ma­tions­pro­gram­mer


Kom og bliv en del af vores team, der udvikler og drifter features til fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldområde. Vi udvikler efter agile principper i et stort IT-program, og du kan være med til at sikre forretningens krav testes på den mest hensigtsmæssige måde.

Ny EU-toldlovgivning giver væsentlige ændringer både for erhvervslivet og Toldstyrelsen. Det meste af den samlede IT-portefølje på toldområdet skal skiftes ud. Det vil have stor betydning for den danske import og eksport og EU-forsendelser for det indre marked.

I det daglige er du tilknyttet Tolddomænet i et projekt og du indgår i et agilt team, hvor du sætter dig ind i komplekse forretningsgange i samarbejde med teamet. På baggrund af din viden og ekspertise specificerer du krav til tests, designer og udarbejder testcases og afvikler tests. I forbindelse med eksekvering af test, er du også involveret i indrapportering af fejl og udarbejdelse af dokumentation.

Stillingen giver dig mulighed for at arbejde sammen med kolleger og leverandører om følgende opgaver:

  • Designe, udvikle, modificere og udføre testplaner i overensstemmelse med UFST test strategi
  • Udarbejde, eksekvere og vedligeholde testcases for manuel og automatiseret test
  • Indrapportere fejl og sikre sporbarhed mellem krav, test og fejl
  • Sikre testfagligheden i samarbejde med testere fra Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og testerne fra Toldstyrelsen

Herudover komme du til at arbejde med:

  • Løbende dokumentation og planlægning at test aktiviteter
  • Planlægge tests på Story og Feature niveau
  • Manuel test eksekvering af løsningen
  • Accept tests og test sessioner og test workshops
  • Forbedringer af test proces og test aktiviteter

Du vil også have mulighed for at indgå i diverse Community of Practices, hvor du har rig mulighed for både at bidrage med din faglighed, og selv blive dygtigere til dit fag.

Vores nye kollega hylder kvalitet og nørd

Vi forventer, du kommer med erfaring som tester og med konkret erfaring i at arbejde i et agilt udviklingsteam. Det vil være fint med en certificering indenfor ISTQB, men ingen betingelse.

Du er struktureret, metodisk og engageret. Du tager gerne ansvar i forhold til samarbejdet med dine kolleger og har øje for at overholde deadlines. Det er vigtigt, at du har passion for test og kvalitet i software og selvfølgelig er en teamplayer i et dynamisk engageret agilt team.

Vi benytter JIRA, ReadyAPI, Azure, Postman og Confluence samt Shift-left og SAFe, så hvis du har erfaring med disse eller lignende programmer og metoder, er det en fordel.

Toldprogrammet (EUTK)

I Toldprogrammet er vi pt. ca. 300 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. Vi har mange forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har fri parkering i kælderen.

Vi hjælper hinanden og arbejder tæt sammen for at øge kvaliteten i alt, hvad vi arbejder med. Der er en høj grad af fællesskabsfølelse og et godt samarbejde iblandt os. Omgangstonen er uformel og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring og vi trives rigtig godt i vores arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og sparring og vi garanterer varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og vi garanterer varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Ansøg” hurtigst muligt og senest den 14. juni 2024.

Samtalerne vil foregå løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Souschef Laurs Rasmus Schifter på telefon 72373271.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
24. maj 2024
Ansøgningsfrist:
14. juni 2024

Job hos virksomheden