Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

NAV/Business Central-udvikler til virk­som­hed i solid vækst


Vil du være med til at opgradere vores Microsoft Dynamics NAV 2015 til den nyeste version af Business Central? Her bliver du en del af en intern IT-udviklingsafdeling, som gør en forskel for hele virksomheden.

Vi et rigtig godt team, der har det bedst, når det er sjovt at være på arbejde. Det håber vi at du har lyst til at blive en del af.

"Du kommer med på vores teknologiske rejse og bliver en del af en succesfuld virksomhed med masser af udviklingsmuligheder," - Bo Nielsen, Head of IT Development

Tag del i en solid erhvervssucces

Lomax består af mere end 230 medarbejdere og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Vi leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken samt catering og rengøring.

Spil en nøglerolle i vores ERP-team

Du bliver en del af vores ERP-team på 4 kolleger, og du kommer også til at samarbejde med et NAV-udviklingshus og nogle dygtige NAV-freelancere. Sammen udvikler og implementerer I standard- og specialudviklede moduler til Microsoft Dynamics NAV 2015 samt omskriver NAV-2015 kode til Business Central Extensions.

Vi er i fuld gang med at opgradere standardobjekterne i NAV 2015 og skal snart i gang med omskrivningen af vores egenudviklede objekter – og det kommer du selvfølgelig også til at blive en del af.

Du får – sammen med dit team – bl.a. ansvar for at:

  • tilpasse og udvikle specialløsninger og integrationer i vores NAV-system
  • optimere arbejdsprocesser med NAV i fokus
  • deltage i relevant projektarbejde
  • release processen for NAV
  • vedligeholde og ajourføre vores NAV test- og produktionsmiljø.

En hverdag i et stærkt og humørfyldt team

Hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette – vi elsker nemlig at se vores medarbejdere udvikle sig.

Samtidig er fleksibilitet og uhøjtidelighed nøgleord hos os. Her har vi nemlig et godt sammenhold, hvor vi nyder mange sociale arrangementer sammen – og en aktiv personaleforening og et festudvalg sørger for, at vi har det sjovt året rundt. Der er desuden fleksibilitet i forhold til dine arbejdstider, så du har en god balance mellem dit arbejde og din fritid.

"Du skal virkelig glæde dig til at blive en del af vores kultur. Hver dag er fyldt med både ambitioner og masser af grin. Vi har det i hvert fald sjovt sammen." - Bo Nielsen, Head of IT Development

Har du styr på NAV? Så er det lige dig, vi leder efter.

  • Du har solid erfaring fra en lignende stilling med NAV-udvikling i centrum samt minimum 1 års erfaring med BC.
  • Du tilegner dig hurtigt teknisk viden om de enkelte applikationer.
  • Du behersker dansk i skrift og tale.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72459074.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV, som du kan sende via nedenstående link, allerede i dag og senest den 9. juli 2024. Til gengæld vil vi gerne bede dig om at beskrive i de første linjer af CV’et, hvorfor du er interesseret i jobbet.

CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job